USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Соцмережа Facebook зберігала видалені відео користувачів

4 Квітня 2018 10:38
Соціальна мережа Facebook автоматично зберігала видалені користувачами відео.

Мова йде про відео, які користувачі самі видаляли і не планувати публікувати у загальний доступ. Вони були зняті тоді, коли соцмережа дозволяла записувати їх на власні потужності.

Про це повідомляє Главком з посиланням на Select all.

Розробники соцмережі декілька днів розбиралися з проблемою і з'ясували, що причина крилася в багові (помилка під час роботи - Ред.). Керівництво соцмережі вже принесло користувачам свої вибачення.

Раніше, Facebook протягом найближчих тижнів спростить для користувачів можливість контролювати власні персональні дані.

Як відомо, ЄС вимагає від Facebook пояснень щодо витоку даних користувачів.

За минулий тиждень вартість однієї акції компанії Facebook знизилася з 177 доларів за акцію, до 159 доларів за акцію станом на п'ятницю, 23 березня.

Напередодні правоохоронці провели обшуки в офісах компанії Cambridge Analytica в рамках розслідування отримання доступу до даних користувачів Facebook.

Також повідомлялося, що Ізраїль почав розслідування щодо Facebook.

Раніше голова компанії Facebook Марк Цукерберг погодився дати свідчення в Конгресі США. У британському парламенті Цукерберг свідчити відмовився.

Також, рекламодавці погрожують припинити співпрацю із соціальною мережею Facebook на тлі скандалу, що розгорівся навколо неї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus