USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

GPS TAXI 305: недороге таксі для дорогих клієнтів уже в Луцьку!*

10 Листопада 2017 09:00
Із нагоди відкриття GPS TAXI 305 дарує лучанам знижку 10 гривень на кожну поїздку!

Відтепер за середньостатистичну для міста ціну лучани не тільки швидко та комфортно зможуть дістатися у потрібне місце, а й матимуть можливість самостійно обрати клас автомобіля, адже з 23 жовтня в Луцьку почала працювати транспортна компанія GPS TAXI 305.

Компанія – не новачок на ринку послуг України і ось уже 18 років успішно провадить свою діяльність у сусідньому Рівному, де має найбільшу кількість автомобілів і понад 90 тисяч постійних клієнтів. Тож і до входження на луцький ринок підприємці підійшли відповідально: детально дослідили наявні пропозиції, побажання містян та ціни.

«Ми розуміємо, що для людини, яка викликала таксі, найголовніше – швидка подача автомобіля, а також комфортна і безпечна поїздка», – відзначає директор транспортної компанії Ольга Папсуєва.
Та розповідає, що саме тому, аби скоротити час очікування на таксі до 2–3 хвилини, на виклик їде розташований найближче до клієнта автомобіль.

Одна зі значних переваг GPS TAXI 305, не представлена іншими транспортними компаніями в Луцьку, – це можливість вибору класу автомобіля (економ, стандарт або комфорт).

«На замовлення, здійснене за економ-тарифом, до клієнта може приїхати будь-який автомобіль, як іномарка, так і машина вітчизняного виробника. На стандарт – гарантовано кращий автомобіль, обов’язково іномарка. А на комфорт – тільки найкращі наші автомобілі, – пояснює Ольга Папсуєва. – Клієнту подобається можливість вибору авто, адже він може зробити вибір на користь автомобіля вищого класу, коли прямує, до прикладу, на весілля, день народження чи корпоратив».
І незалежно від вибору класу автомобіля, час очікування на прибуття таксі за викликом є практично однаковим, а різниця в оплаті – мінімальна.

Окрім того, зателефонувавши з мобільного за номером 305, ви гарантовано натрапите на ввічливого та тактовного оператора, адже для персоналу колл-центру постійно влаштовують тренінги щодо спілкування з клієнтами, проводити які запрошують досвідчених тренерів.

Директор GPS TAXI 305 наголошує: «Наші оператори – професіонали своєї справи, вони чудово знають місто та володіють інформацією про те, як потрібно приймати замовлення і спілкуватися з клієнтом, та як треба виходити з конфліктних ситуацій».
При замовленні таксі відразу повідомляють і вартість послуги. «Це дуже зручно, тому що клієнт відразу розуміє, скільки йому потрібно буде заплатити».

Як тільки клієнту підібрали машину, він отримує смс-повідомлення, де зазначено інформацію про марку, колір машини, номерний знак і час очікування.

Транспортна компанія надає послуги і з перевезення групи осіб та великогабаритного багажу. При цьому плата за перевезення, зокрема, дорожньої валізи не стягується. «Адже ми розуміємо, що людина, якій потрібно дістатися, наприклад, до залізничного вокзалу, тому й звертається до служби таксі, бо їй необхідно перевезти багаж. У іншому випадку вона скористалася б громадським транспортом», – зазначає Ольга Папсуєва.

Крім того, GPS TAXI 305 запрошує до співпраці на вигідних умовах водіїв-власників транспортних засобів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
русс Показати IP 10 Листопада 2017 10:47
лицензии отменили!? обязательный техосмотр авто на такси раз в год тоже!? полиция , куда вы смотрите!? Может авто на "бляхах" надавать услуги такси!? Че, бл*, за бардак? Міська влада, вам не интересна эта сфера деятельности?... банановая республика.. "
лучанин до русс Показати IP 17 Листопада 2017 22:01
Ти русс поганий, задавись від своєї злості і заздрості)))
русс Показати IP 10 Листопада 2017 10:50
" Для надання послуг таксі перевізники, автомобільні самозайняті перевізники повинні мати зареєстровані відповідно до законодавства транспортні засоби, відповідну ліцензію і ліцензійну картку на кожний автомобіль, обладнаний відповідно до встановлених технічних вимог " (Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту)
До рус Показати IP 10 Листопада 2017 22:15
Пішов накер, таксування тоді неокупится.
Микола до До рус Показати IP 21 Листопада 2017 10:15
200 грн на місяць не окупляться? Штрафи платити дешевше?
Лучанка Показати IP 16 Листопада 2018 14:41
Найгірша служба Луцька!!! просто бардак. Замовила таксі о 14.01. Смс так і не прийшло.Не знаю скільки очікувати, скільки коштуватиме і чи взагалі є машина. Коли набрала до оператора, ніхто не відповідав.Автомат говорив: на вашу адресу відправлено такий то автомобіль. Ну, чекаю. Нема. О 14.10 знову намагаюсь дозвонитись до оператора. Та сама відповідь. Є опція натисни 1 і звяжись з водієм. Звязалась. Сказав, що буде за 10хв. Пройшло більше як 20хв і нікого. Знову з оператором за номером 305 звязатись неможливо. Та сама відповідь...Врезультаті о 14.30 поїхала іншою службою. Жах! нікому не рекомендую!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus