USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Lacoste тимчасово прибрала крокодила з логотипу заради зникаючих видів тварин

2 Березня 2018 20:16
Французька компанія Lacoste випустила лімітовану серію поло, де традиційного крокодила на логотипі змінили 10 зникаючих видів тварин. Акцію організували разом з некомерційною організацією Міжнародний союз охорони природи (IUCN).

Всього в продажі з'явилося 1775 екземплярів. Таке число обрали не випадково: кількість поло з тими чи іншими зображеннями відповідає кількості представників виду, які досі існують. Наприклад, популяція каліфорнійської морської свині налічує 30 особин, віргінської циклури - 450.

Також на поло нанесені символи бірманської черепахи, східного чорного чубатого гібона, каліфорнійського кондора, саоли, північного тонкотілого лемура, суматранського тигра, совиної папуги і яванського носорога.

Поло продаються тільки в флагманських магазинах Lacoste в Європі і США. Кожна річ коштує 150 євро, кошти підуть Міжнародному союзу охорони природи.

Крокодил на логотипі Lacoste знаходиться з 1933 року - з моменту заснування компанії. Партнерство з союзом охорони природи розраховано на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus