USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

McDonald’s тимчасово закриває 850 ресторанів у Росії

9 Березня 2022 00:49
McDonald’s оголосив, що тимчасово закриє 850 ресторанів у Росії, майже через два тижні після того, як російські війська вторглися в Україну.

Про це пише Економічна правда з посиланням на washingtonpost.

Компанія продовжить виплачувати своїм 62 000 працівників у Росії зарплату. У відкритому листі до них президент і генеральний директор McDonald’s Кріс Кемпкінські зазначив, що закриття цих магазинів наразі є правильним рішенням.

«Наші цінності означають, що ми не можемо ігнорувати непотрібні людські страждання, що відбуваються в Україні», – наголосив Кріс Кемпкінскі.

Він додав, що, невідомо, коли компанія зможе знову відчинити свої магазини.

McDonald’s може зазнати великого фінансового удару через закриття. У нещодавньому звіті чиказька компанія заявила, що ресторани в Росії та Україні приносять 9% її річного доходу, або близько двох мільярдів доларів.

Нагадаємо, що мережа зачинила всі ресторани в Україні через воєнне вторгнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus