USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Melovin представить Україну на Євробаченні-2018

24 Лютого 2018 23:52
Український співак, переможець шостого сезону вокального шоу «X-Фактор» Melovin візьме участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, де виконає свою авторську пісню «Under the Ladder».

Про це стало відомо під час фіналу національного відбору на Євробачення-2018, який відбувся 24 лютого.

За право представляти цього року Україну на Євробаченні Melovin змагався з такими виконавцями, як Vilna, The Erised, Laud, Kadnay та Tayanna. До слова, саме Melovin та Tayanna ще задовго до фіналу були головними фаворитами нацвідбору.

Переможця визначили за результатами оцінювання журі, до складу якого входили Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов, і глядацького голосування. Так, у підсумку Melovin отримав 11 балів: 5 – від журі та 6 – від глядачів. Таким чином від Tayanna, яка розмістилася на другій сходинці, співак відірвався всього на 1 бал.

Під час обговорення виступу виконавця Джамала зазначила, що за рік часу, який пройшов від минулого відбору на пісенний конкурс, Melovin «неймовірно виріс».

«Ця пісня, особливо рядки, які співає увесь зал, – це корпоративний вхідний квиток у світ Євробачення», – акцентував Євген Філатов.
Відзначимо, що 63-тє Євробачення цьогоріч відбудеться у столиці Португалії Лісабоні протягом 8–12 травня. Взяти участь у міжнародному пісенному конкурсі зголосилися 43 країни, зокрема й Росія, яка минулого року не виступала на Євробаченні в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВОВК Показати IP 25 Лютого 2018 08:16
Думаю п'ятнадцяте місце на Євробаченні буде нашим )))
Велог Показати IP 25 Лютого 2018 10:14
Беріть вище - 20 місце буде мрією...
Ну Показати IP 26 Лютого 2018 15:13
коли диванні критики і знавці сказали свій вердик, то безумовно так і буде))) А хто на вашу думку мав поїхати, Таяна? то такі таяни пачками ходять на те євробачення ногами і навіть вокалом там нікого не вразиш. А от Меловін інтерес викличе безумовно, та й пісня і номер в нього непогані і не нудні та шаблонні, на відміну від інших учасників. Так що, на диво, цього разу правильно вибрали.
Просто до Ну Показати IP 26 Лютого 2018 17:16
Пісня невдала зовсім. Європу вже минулого року «вражали» інтересом.
І до Просто Показати IP 26 Лютого 2018 17:50
чим же вона така невдала? Пісня якраз для широкого загалу, приємна на слух, хлопчик харизматичний - трошки загадковий, трошки сумний, що не характерно для його віку, милий - особам жіночої статі,які є переважною кількістю глядачів подібних шоу, сподобається. Руслана колись "взяла" новизною, оригінальністю, самобутністю, Джамала тим, що "в потрібний час, в потрібному місці, на потрібній хвилі", Сердючка, тому що Сердючка)), а решта промелькнули і сліду не залишили, навіть друге місце Лорак фурору не зробило, бо ну співає, ну гарненька (тоді була) і все - таких багато. Всі хочуть " от щось таке" - можливо, що й побачать це в Меловіну. Згадайте, як колись від примітивненької пісеньки Рибака всі просто, як збожеволіли, бо багато складових вдало поєднались в одному флаконі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus