USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Nestlе інвестує у виробництво на Волині 40 мільйонів швейцарських франків

17 Грудня 2022 14:51
Потужності з виробництва вермішелі розгорнуть на 20 гектарах площ у селі Смолигів Торчинської громади. Інвестиція компанії Nestlé складе 40 млн швейцарських франків.

На новому виробничому майданчику планують створити щонайменше 700 робочих місць, повідомляє Волинська обласна рада. Відтак разом з фабрикою у Торчині виробнича мережа на Волині стане європейським регіональним хабом компанії, де працюватиме 1500 людей та який постачатиме продукцію і на український, і на європейський ринки.

Топ-менеджери концерну стверджують: Nestlé є першою мультинаціональною компанією, що оголосила про нові інвестиції та здійснює практичні кроки вже зараз, щоб забезпечити майбутній розвиток України.

«Я з гордістю підтверджую взяте нами зобов’язання інвестувати в Україну. Це важливий крок для Nestlé, зроблений у дуже складний для країни час. Ми прагнемо створити виробничий хаб, забезпечуючи додаткові робочі місця та задовольняючи потреби українців і громадян інших європейських країн високоякісними продуктами», – зазначив генеральний директор Nestlé в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі.

Читати ще: Півтори тисячі робочих місць: Nestlе відкриває нове виробництво на Волині

Перспективу відкриття нового виробництва саме на Волині кілька тижнів тому з представниками компанії обговорював голова обласної ради Григорій Недопад.

«Я невимовно потішений рішенням Nestlé розмістити нові потужності в нашій області. Це не тільки додаткові робочі місця і податки до бюджету громади. У філософії компанії – використання місцевої сировини і запровадження органічного землеробства, а також енергоощадність та збереження довкілля. Окрім того, Nestlé – зразок соціально відповідального бізнесу, у Торчинській громаді вони підтримують практично усі суспільно значущі проєкти», – зауважив голова Волиньради.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення компанія передала більше 4000 тонн продукції майже на 500 млн грн для підтримки українців як всередині країни, так і українським біженцям за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Грудня 2022 15:48
буде волинська мівіна..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus