USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Nivea: історія успіху*

16 Квітня 2021 16:09
Синя металева баночка з мінімалістичним дизайном і густим кремом всередині – спогад з дитинства, знайомий багатьом українцям. Упродовж 110 років продукція Nivea впевнено здобувала народну любов по всіх країнах світу і зараз залишається одним з найпопулярніших брендів на EVA.UA. Яким був цей шлях, читайте далі.

Народження легендарного крему

Історія бренду Nivea розпочалась з винаходу унікальної речовини – евцериту. Лікарю Ісааку Ліфшуцу вдалося поєднати олію та воду в стабільній насиченій емульсії, що означало революцію в догляді за шкірою. Ця розробка привернула увагу Оскара Тропловіца, власника компанії Beiersdorf, який вдосконалив її та назвав Nivea, що з латинської означає «білий, як сніг».

Так, кінець 1911 року відзначився появою першої партії відомого крему. Він став єдиним засобом, що підходив для тривалого транспортування, тому вже за перші 3 роки існування встиг спричинити фурор у магазинах на всіх континентах.

Реклама, промоакції та 20 мільйонів м’ячів

Nivea стала першим косметичним брендом з такою масштабною географією, тому їй довелось вчитися на власних помилках. Так, у Британії замінили тару крему на пластмасову, щоб уникнути асоціації з кремом для взуття, а рекламу в африканських країнах потрібно було дублювати на трьох мовах.

Експерти з просування бренду враховували настрої суспільства та диктували моду. Так, використавши в рекламі звичайних людей немодельної зовнішності, вони започаткували тренд на свіжу й здорову шкіру з рум’янцем замість аристократичної блідості.

У 1960-х роках дуже популярним став відпочинок на морі. Саме тому фахівці Nivea поповнили асортимент сонцезахисними засобами й рекламували їх на пляжах, роздаючи легендарні надувні м’ячі. Ця промоакція стала настільки успішною, що бренд подарував уже понад 20 мільйонів м’ячів.

Окрім рекламних кампаній, Nivea дивувала цікавими новинками. Компанія першою випустила серію засобів для догляду для чоловіків і в 1998 році презентувала інноваційний крем з Q10, що розгладжує зморшки.

Nivea сьогодні

Компанія Nivea продовжує вражати стрімким розвитком і досягненнями. Якщо на початку історії в штабі компанії було троє вчених, то зараз 1290 науковців проводять понад 1700 досліджень щороку, щоб бути впевненими в ефективності та безпечності засобів. Продукція Nivea продається у понад 173 країнах, залишається доступною для всіх верств населення та підтримує чимало соціальних програм.

Історія Nivea доводить, що революційні ідеї, невтомна праця та інноваційний підхід здатні принести колосальний успіх. Потрібен лише час, терпіння та любов до власної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus