USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Забирайте пальне і бензовози. SOCAR і Glusco допомагають здолати ворога

26 Лютого 2022 23:21
Заправки SOCAR та Glusco долучаються до порятунку України й підтримують Збройні сили.

Як повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму Твіттері, він провів перемовини з главою Азербайджану Ільхамом Алієвим. Вдалося домовитися про те, що азербайджанські заправки мережі SOCAR будуть безплатно надавати бензин для машин швидкої допомоги та ДСНС. Крім того, вночі з дружньої держави очікують літак з медикаментами.

На військові потреби передає пальне і мережа АЗС Glusco. Директор ТОВ «Глуско Рітейл» Віталій Вандич через власну сторінку у Facebook звернувся до офіційних органів державної влади та журналістів:

«Заберіть пальне з наших АЗС на потреби української армії, поліції, ДСНС, тероборони, медицини. Заберіть також наші БЕНЗОВОЗИ», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1+1 Показати IP 26 Лютого 2022 23:31
Глуско Оксани Марченко,а ви кажете Медведчук не патріот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus