USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку стали менше видавати закордонних паспортів

25 Листопада 2019 10:18
У зв’язку зі спадом ажіотажу в Луцьку зменшилася кількість охочих отримати закордонні паспорти.

Про це йшлося 25 листопада під час засідання постійної комісії луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що за 9 місяців 2019 року зменшилася кількість видачі закордонних паспортів порівняно з минулим роком.

Як зазначила посадовиця, зменшення може бути зумовлено спадом ажіотажу, який спостерігався в період запровадження безвізового режиму з країнами Шенгенської зони.

Лілія Єлова відзначила, що зменшення кількості охочих отримати закордонні паспорти біометричного зразку можна простежити й за тим, що зараз біля ЦНАПу не утворюються зранку черги якце було раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ігор луцький Показати IP 25 Листопада 2019 11:12
Молодці працівники ЦНАПУ.Всіх бажаючих оперативно забезпечили паспортами для виїзду на заробітки..
Оптимістка Показати IP 25 Листопада 2019 12:44
Зачекайте. так ж не цікаво. Зараз зобов'яжуть обов'язково поміняти українські паспорта книжечкою на ID картку. Ажіотаж - наше всьо!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus