USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Acrylic Cowboy – відкритий комп’ютерний корпус

24 Травня 2009 16:21
Цей комп’ютерний корпус є повною відсутністю корпусу, і є швидше підставкою із спеціально відведеними місцями під материнку, блок живлення, жорсткий диск і оптичний привід. Про це 24 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, при цьому все залишається повністю відкритим для пилу, бруду, крихт, а може і води. Звичайно, є і плюси – Ви маєте постійний доступ до будь-якого компоненту, і для цього не потрібно кожного разу нічого розкручувати, розбирати, а потім збирати назад, але все це звучить якось не дуже переконливо на тлі повної незахищеності системи перед зовнішніми чинниками. Проте, охочі можуть придбати цей псевдо-корпус всього за 76 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus