USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аеропорт у Донецьку звільнили від терористів. ОНОВЛЕНО

27 Травня 2014 00:02
Українські війська повністю відновили контроль над територією міжнародного аеропорту "Донецьк".

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Цензор.Нет".

За даними джерел в МВС України, встановлені на цю годину втрати терористів складають 32 убитих зі складу чеченського батальйону, що називає себе батальйон "Схід" і підрозділи російських козаків. Міські лікарні Донецька переповнені пораненими терористами.

Як повідомив міністр МВС Арсен Аваков, втрат серед силовиків немає.

Відео розміщено на сторінці UA+news в You Tube.



До четвертої ранку в Донецьку припинили бойові дії. Про це у своєму Фейсбуці написав заступник голови Ворошиловської районної ради Донецька Іван Приходько, - повідомляє УНН.

"За інформацією штабу АТО бойові дії припинені до четвертої ранку", - написав Іван Приходько

Також він повідомив, що аеропорт вцілів у ході активної фази АТО.

"Поспішаю заспокоїти донеччан! Аеропорт, загалом, цілий. Кілька влучень з центрального фасаду. Всередині все ціле. Злітна полоса і вишка цілі", - пише він.

"На київському проспекті лежить перевернутий КАМАЗ який віз поранених ополченців. Водій загинув. Поранених евакуювали.

Будьте вдома. Дітей бажано в школу не водити", - сказано у повідомленні заступника голови Ворошиловської районної ради.



Під час протистоянь між терористами і українськими силовиками, загинуло понад 200 бойовиків. Про це у себе на сторінці в Facebook повідомив координатор «Правого сектору» Борислав Береза, - повідомляє «Преса України»

«На 22:30 сепары (сепаратисти) визнали втрати у кількості більше 200 осіб. Кількість поранених неможливо встановити. Прямим попаданням підірваний «КамАЗ» з кадировцями біля вокзалу», - повідомляє Береза.

Він повідомив, що Донецьк повністю взято в кільце, силовики проводять зачистку по секторах.

«Пушилін втік з Донецької Ода. Сепары намагаються прорватися на легкових машинах. Їх розстрілюють із гранатометів. Спроби прориву припинені», - розповів Береза.

Раніше повідомлялося, що більше ста терористів знищили українські силовики в Донецьку, про це вони самі зізналися, так само силовикам вдалося знищити КамАЗ з бойовиками Кадирова прямим попаданням, - «В районі ж/д вокзалу прямим попаданням знищений КамАЗ з кадировцями».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
гусь Показати IP 27 Травня 2014 00:46
Молодці хлопці, так тримати. За 17 наших хлопців має бути знищено 17000 терористів, які окуповують українські міста та землі. Слава Україні !!! - Героям слава!!!
Анонім Показати IP 27 Травня 2014 01:10
а чому не можна було давно так діяти
Анонім до Анонім Показати IP 27 Травня 2014 01:38
цікаве питання а й справді ЧОМУ???? невже вбиті жертви політичної доцільності?????
Боголюбы до Анонім Показати IP 27 Травня 2014 08:07
На последок "Батькивщина" решила подарок сделать Порошенко, расшатать ситуацию на Донбассе, а потом ты президент ты и разбирайся.
Анонім Показати IP 27 Травня 2014 01:39
думаю цим нічого не досягнуть.... народ донбаса перейде на партизанщину..... вони владу як не визнавали так і не визнають адже вибори пройшли без їх....
Аноним+ до Анонім Показати IP 27 Травня 2014 10:57
Народ Донбасса в таком случае будет ежедневно хоронить минимум по 200 своих сограждан.
111 до Аноним+ Показати IP 27 Травня 2014 11:02
а про кого ви говорите кажучи "народ Донбасса"? якщо про чеченів і бандюків - то втечуть при першій можливості, якщо про простіх людей - то вони зараз сидять по домах, а потім самі давитимуть тих "партизанів", які несуть загрозу їм і їхнім дітям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus