USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Ахметов вилетів з рейтингу найбагатших людей планети

6 Березня 2017 19:06
Статки власника групи "СКМ" Ріната Ахметова зменшилися з 3,66 млрд до 3,5 млрд доларів.

Про це йдеться в даних Bloomberg, повідомляє Економічна правда.

Як повідомляється, станом на 6 березня Ахметов знаходиться на 528 позиції. Ще минулого тижня (на 3 березня) найбагатший українець займав 483-е місце. Його статки оцінювалися в $ 3,66 млрд.

Згідно з рейтингом, очолює список 500 найбагатших людей світу засновник Microsoft Білл Гейтс з 85,6 млрд дол.

На другій позиції глава інвесткомпанії Berkshire Hathaway Уоррен Баффет з 78,9 млрд дол. і засновник Amazon.com Джефф Безос з 73,5 млрд дол.

Нагадаємо, що для участі в рейтингу Bloomberg-500 статки на сьогодні повинні перевищувати 3,61 млрд дол.

Як відомо, Ахметов – єдиний з українців, хто потрапив у рейтинг мільярдерів, складений виданням Bloomberg.

Минулого року Ахметов за рік збіднів на 4,6 мільярда доларів. Президент України Петро Порошенко побагатшав на 100 мільйонів.

ЧИТАТИ ЩЕ: БАНКІВСЬКИЙ РАХУНОК ПОРОШЕНКА ЗА РОКИ ПРЕЗИДЕНТСТВА ЗБІЛЬШИВСЯ У 5 РАЗІВ

За час війни Україна не перестала купувати вугілля на підприємствах окупованого Донбасу та фінансувати своїх убивць. У лютому 2017 року демобілізовані воїни АТО оголосили свої вимоги - припинити торгівлю з окупантами та фінансування їхньої діяльності. Нещодавно у зв'язку з блокадою Донбасу самопроголошена "Донецька народна республіка" оголосила Україні "торгову блокаду".

Нагадаємо, у Службі безпеки України заявили, що ДНР має намір передати "націоналізовані" підприємства структурам олігарха Сергія Курченка.

Редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський, висловився з приводу націоналізації підприємств окупованого Донбасу, заявив, що насправді ніякої "націоналізації" підприємств ОРДЛО немає, а є лише домовленість між Ахметовим і сепаратистами про те, що його підприємства платитимуть податки в так звані ДНР та ЛНР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 6 Березня 2017 19:11
Яке горе! Все нажите"непосильним трудом"
васько попердяйчик Показати IP 6 Березня 2017 22:10
Приказано всим виходити на площи и плакати тому що Ахметка збиднив , а Пеця став багатшим!? А в окопах гниють украинськи хлопци захищаючи интересы Ахметки и ПЕци?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus