USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Акція червня: знижені ціни на 2-спальні квартири в ЖК «Амстердам»*

3 Червня 2021 08:00
Акційна пропозиція червня від Будівельної компанії «Інвестор» – знижені ціни на два види квартир у новому ЖК «Амстердам» (с. Струмівка).

Протягом першого місяця літа помешкання в новому житловому комплексі, який зводить «Інвестор», можна придбати за зниженою ціною – мінус 500 грн/м2. Пропозиція діє на двоспальні квартири площею 73,51 та 66,29 м2, розташовані в третьому під’їзді будинку. Спеціальна ціна діятиме за умови 100% оплати або першого внеску в розмірі 50% з можливістю відтермінування до грудня 2022 року.

Згадані квартири виходять вікнами на сонячний бік. Тож тут завжди буде вдосталь світла і тепла, адже одна з особливостей будинку цього житлового комплексу – панорамні вікна, які ще й забезпечують приємний краєвид.

У двоспальній квартирі площею 66,29 м2 передбачені великий передпокій (15,85 м2), два санвузли, дві спальні (10,16 та 16,37 м2), кухня й вітальня, які можна об’єднати (7,03 та 8,09 м2), і лоджія (3,27 м2).
Інший варіант – квартира площею 73,51 м2. Тут є великий гардероб (4,24 м2), роздільний санвузол, можна облаштувати простору кухню-студію (24 м2), дві просторі спальні (11,88 та 16,45 м2), а також лоджія (3,31 м2).
ЖК «Амстердам» Будівельна компанія «Інвестор» зводить за новою технологією монолітно-каркасного будівництва з використанням керамічних блоків, яка має цілу низку переваг. Завдяки цій технології будівля більш стійка, їй не загрожує просідання чи тріщини на стінах. У таких будинках краще зберігається тепло, чудова звукоізоляція. Тут немає тримальних стін, тож будь-яке перепланування зробити легко, стіни з керамоблоків легко штукатурити, а самі вони дуже міцні й на них не боячись можна спокійно монтувати важкі меблі, техніку.
Це новий метод екологічного будівництва, який не шкідливий для мешканців. Натомість вкладати стіни за цією технологією швидше і простіше, тож темпи будівництва інтенсивніші, аніж під час зведення будинків із цегли, і це той випадок, коли якість не втрачається, а навпаки – виходить на новий рівень.

Житловий комплекс «Амстердам», крім нової технології будівництва, має ще чимало переваг. Будинки матимуть особливе планування, адже навіть у квартирах з однією спальнею передбачена вітальня, де можна приймати гостей. Аналогічно у дво- і триспальних квартирах.

Для того щоб тут комфортно жилося, важливе й сусідство, тож на перших поверхах буде просторий хол для дружніх зустрічей, запланована зона барбекю, а також сквер для прогулянок.

Тут буде збудовано власну котельню, де застосують інноваційні підходи до організації процесу. Це забезпечить передусім гарну якість води, безпеку, стабільний тиск в системі та комфортну температуру в помешканні.

Також у цьому житловому комплексі буде створено обслуговувальну компанію, яка дбатиме про залагодження усіх побутових питань.

Дбаючи про безпеку своїх мешканців, Будівельна компанія «Інвестор» передбачила, що територія буде закритою, з контрольованими в’їздами, матиме цілодобову охорону та відеонагляд. Входи в під’їзди будуть без сходів, у кожному будинку буде ліфт. Для кожної сім’ї – паркомісця.
Для тих, хто любить спорт і активний спосіб життя, на території будуть тренажери для воркауту, бігові доріжки та майданчики для гри в баскетбол, футбол, волейбол. Для дітей передбачені безпечні й сучасні ігрові майданчики.
Для того аби мешканцям було зручно, перші поверхи «Амстердаму» будуть відведені для комерційних приміщень: кафе, аптек, магазинів, кабінету сімейного лікаря, відділення пошти, приватного дитсадка.

До слова, назва цього житлового комплексу – не випадкова. За задумом, сучасний дизайн будинку нагадуватиме архітектуру Нідерландів. Тож він буде справжньою окрасою мікрорайону, а мешкати в красивому житлі – це теж важливо.

Крім того, купівля житла від Будівельної компанії «Інвестор» – це вдала інвестиція. Адже, судячи з досвіду, об’єкти «Інвестора» на фінальних етапах реалізації сягають до 50% від початкової ціни. Тож саме час скористатися вигідною пропозицією червня, коли ціну за квадратний метр знижено.

По детальнішу інформацію звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 74 66

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Фейсбук: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus