USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Активісти зірвали концерт Світлани Лободи в Івано-Франківську

13 Травня 2016 15:05
Коцерт української співачки Світлани Лободи мав розпочатися о 19:00 у концерт-холі "Platinum" в Івано-Франківську. Однак місцеві активісти – "Самооборона", Правий Сектор – не впустили людей всередину концертного залу.

Про це повідомляють на сайті "Галка".

Координатор обласної "Самооборони" Ярослав Наваляний, що Лобода неодноразово виступала у Росії, тому не хочуть, щоб вона співала в обласному центрі.

Зауважимо, концерт Світлани Лободи відбудеться 14 травня у Луцьку в «OPERA DANCE CLUB». У зв'язку із тим, що лучани демонструють значний попит на такого роду дійства, активістів закликають з повагою ставитися до вибору краян та до мирного врегулювання усіх питань.

Щодо Івано-Франківька, то там організатори концерту намагалися домовитися із активістами, пропонували віддати їм увесь гонорар на потреби АТО. Та після дискусій стало зрозуміло, що концерту не буде.

З активістами також сварилися люди, які прийшли на захід. Кілька сотень осіб придбали квитки, дехто приїхав з інших міст. Вони кажуть, що про блокування треба було повідомити заздалегідь.

Організатори повідомили, що готували спеціальну програму для Івано-Франківська – у ній була чи не половина україномовних пісень. Також хотіли розпочати концерт з хвилини мовчання в честь загиблих бійців АТО. Однак домовитися не вдалося.
Організатори повідомили фанатам, що кошти за придбані квитки почнуть віддавати завтра у місцях, де їх купили.

Сама Світлана Лобода до протестувальників не виходила.

Своєю чергою, Канал 24 отримав коментар організаторів з приводу цього інциденту.

Так, у заяві йдеться, що шанувальники Лободи у Франківську засмутились через зірваний концерт і навіть намагались підкупити активістів цукерками Roshen.

Через зірваний концерт організатори — "Квартал-концерт" — вимагатимуть відшкодування збитків.

На місці події були правоохоронці, але у суперечку фактично не втручалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Всезнайко Показати IP 13 Травня 2016 15:20
Франківські рагулі ще тупіші, ніж волинські...
ксеня до Всезнайко Показати IP 13 Травня 2016 18:49
ВАТНИЙ МОЗОК В ТЕБЕ (або взагалі нема ) А Лобода хай проростає у Тамбові.
анрі Показати IP 13 Травня 2016 15:26
д*біли...
123 Показати IP 13 Травня 2016 15:43
И полицейские, красивые такие!!! И как всегда ни при делах!
Лана Показати IP 13 Травня 2016 16:37
Коли іде війна, вбивають наших воїнів, населення, знищують інфраструктуру, вивозять заводи і фабрики (обкрадають) , то нема чого туди, в рашку, їздити і розвеселяти нашого агресора. Сором і ганьба таким артистам, які не мають людської гідності і честі.
Іра до Лана Показати IP 13 Травня 2016 17:01
А коли для лікування(постійного прийому при хронічній хворобі) необхідно російський препарат бо його укр.аналог не підходить що робити??? Вже геть звихнулися на цій темі. До речі коли масово забороняли в СССР все повязане із США і Зах.Європою лише посилювало бажання почути і побачити заборонене.... отже є над чим задуматися перш ніж сіяти розбрат!
Лобода до Лана Показати IP 13 Травня 2016 17:52
Іди лікуйся. Вже з тою війною надоїли всім. Нема там чого воювати. Під&&аси луганські хочуть в Росію, яке вам діло до них. Там все населення кацапи. Хай мздують. Мені всеодно на них. Але чого хтось рішив, що має право рішати куди мені їздити і куди ходити. Додому хай з того АТО їдуть і сидять на роботі, бо немає чого за чужі гроші воювати і вмирати, коли ті ж депутати і тримають ту війну, щоб не вирішувати реальних проблем. А отакі як ти переживатєльні націоналісти тільки й тримають погіршення економіки через фінансування армії, реабілітацій психологічних, земель і т.д.
Лучанин Показати IP 13 Травня 2016 16:46
Завтра в Луцьку в Опері буде її концерт, нехай ті хто так сильно хотів попасти на її концерт, приїзжають до нас в Оперу.
правильно Показати IP 13 Травня 2016 16:47
правильно зробили.
знаю Показати IP 13 Травня 2016 16:53
у Луцьку теж планується її концерт...
до знаю Показати IP 13 Травня 2016 17:56
всі знають що ти вумнік
лучана Показати IP 14 Травня 2016 09:25
Вумніки за що воюємо? До чого довоювались?
Справедливість Показати IP 22 Травня 2016 23:35
Молодці Франківці. Стидно за лучан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus