USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Алека Болдвіна судитимуть за ненавмисне вбивство операторки з України

20 Січня 2023 12:45
Голлівудський актор Алек Болдвін постане перед судом за ненавмисне вбивство операторки з України Галини Гатчінс під час знімань стрічки «Іржа».

Про це інформує ТСН.

Прокурорка міста Санта-Фе у штаті Нью-Мексико Мері Кармак-Алтвіс виступила з відповідною заявою, в якій зазначила, що «ніхто не вищий за закон» і «кожен заслуговує на справедливість».

Разом з Болдвіном судитимуть експертку зі зброї Ханну Гутієрез-Рід, яка під час знімань вестерну, де сталося фатальне вбивство, відповідала за реквізит.

«Актор та продюсер Алек Болдвін та експертка зі зброї Ханна Гутієрез-Рід зустрінуться з позовами за двома статтями про ненавмисне вбивство. Після ретельного дослідження справи я постановила, що доказів достатньо. На мій погляд, ніхто не вищий за закон і кожен заслуговує на справедливість», – зазначила прокурорка.
Галина Гатчінс

Вона оголосила, що позов Алеку Болдвіну висунуть до кінця січня. Якщо вину Болдвіна і Гутієрез-Рід доведуть, то їм загрожує 18 місяців в’язниці та штраф у розмірі п’яти тисяч доларів.
Галина Гатчінс з чоловіком та сином

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року під час знімань стрічки «Іржа» Алек Болдвін випадково застрелив операторку родом з України Галину Гатчінс і поранив режисера картини Джоела Соуза. Артист запевнив, що не знав, що пістолет був заряджений.

У Гатчінс лишився чоловік та маленький син. Болдвіну вдалося з родиною Гатчінс укласти мирову угоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus