USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уже не 5 років тюрми: Болдуїну пом'якшили звинувачення за вбивство українки

21 Лютого 2023 21:56
Актору Алеку Болдуїну пом’якшили звинувачення у справі про вбивство операторки з України Галини Хатчинс. Прокурори відмовилися від вимог посилення покарання, яке могло б призвести до п’ятирічного ув’язнення.

Про це повідомляє The Associated Press із посиланням на матеріали суду.

Зазначається, що адвокати актора та продюсера раніше заперечували проти посилення покарання, заявляючи, що воно є неконституційним. Юридичні експерти заявили, що Болдуїн має великі шанси на те, що цей додаток буде скасовано.

«Прокурори припустилися фундаментальної юридичної помилки, висунувши панові Болдуїну звинувачення за статтею, якої не існувало на момент нещасного випадку», – заявили адвокати Болдуїна в попередньому судовому поданні.

Однак Болдуїну ще загрожує цивільний позов, у тому числі від батьків та сестри Хатчинс, які проживають в Україні. Нещодавно вони подали ще один позов на актора.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року під час знімань стрічки «Іржа» Алек Болдвін випадково застрелив операторку родом з України Галину Гатчінс і поранив режисера картини Джоела Соуза. Артист запевнив, що не знав, що пістолет був заряджений.

У Гатчінс лишився чоловік та маленький син. Болдвіну вдалося з родиною Гатчінс укласти мирову угоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus