USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

АМКУ перевіряє законність підвищення ціни на проїзд у Нововолинську

13 Березня 2015 08:51
Антимонопольний комітет проводить розслідування по ціні на проїзд у нововолинських маршрутках. Про це інформує видання БУГ.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 3 березня вартість проїзду у міських маршрутках Нововолинська підвищили. Замість 2,25 гривень послуга тепер коштує 3 гривні. На встановлення нових тарифів наполягли перевізники. Головний аргумент — висока інфляція, вартість пального і запчастин.

Подорожчання вартості проїзду в транспорті на Волині нині - тема №1. З 20 лютого проїзд в маршрутці по Луцьку коштує 3 гривні. А вартість проїзду пасажирів та перевезення вантажів у приміських та міжміських маршрутках на Волині обіцяють збільшити на 20%.

На адресу редакції “БУГ” прийшов лист–відповідь на запит редакції щодо законності вартості проїзду у розмірі 3 гривні на проїзд у міських маршрутках Нововолинська.



Так, аби перевірити законність підвищення тарифів на проїзд у Нововолинську Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України направило відповідний запит до Нововолинської та Володимир-Волинської міських рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 13 Березня 2015 10:15
А чого АМКУ перевіряє тільки Нововолинськ, якщо по всій україні вартість проїзду підвищилась?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus