USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Аналітики пояснили, навіщо Путін затягує війну в Україні

28 Квітня 2023 10:49
Тривала війна в Україні не є метою Російської Федерації. Затягування бойових дій на фронті скоріше спроба країни-терористки пристосуватися.

Про це йдеться у щоденному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

«Довга війна – не внутрішня мета Кремля. Росія зазнала тотальної невдачі, а тепер намагається хоч якось пристосуватися. Спочатку Москва мала план швидкої війни, але той провалився. Тепер Кремль намагається затягнути війну. Зокрема, відновити свої сили та підготуватися до нових наступальних дій», – сказано у повідомленні.

Здатність Кремля вести тривалу війну в Україні не є даністю: вона непропорційно залежить від того, чи отримає РФ час і простір для відновлення своїх можливостей. Водночас здатність Росії відновити свій військовий потенціал наразі обмежена. Тому успішний контрнаступ Збройних сил України дозволить звільнити захоплені ворогом території.

Росія також хоче контролювати Білорусь та Молдову, а ще нейтралізувати НАТО та підірвати позиції Сполучених Штатів Америки, зазначили аналітики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus