USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Анатолія Грицюка цікавили установи соцсфери Горохівщини, які потребують фінансування

3 Лютого 2009 15:37
Сьогодні, 3 лютого, голова обласної ради  Анатолій Грицюк з робочої поїздкою побував у Горохівському районі. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби облради, його цікавили установи соціальної сфери, які потребують якнайшвидшої фінансової підтримки. Голова відвідав Берестечківський психоневрологічний інтернат, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Пан Грицюк на власні очі побачив результати капітального ремонту корпусів, бані та їдальні інтернату, де зараз перебуває 178 хворих. З обласного бюджету минулого року виділялося близько двох мільйонів гривень, а цього року на завершення робіт – 300 тисяч гривень.
За словами директора Світлани Приходько, харчоблок здадуть в експлуатацію вже на початку березня. Залишиться лише фасадні роботи.
Окрім того, Анатолій Грицюк зустрівся із керівництвом району. У розмові порушувалися питання утримання і фінансування освітніх, медичних установ, закладів культури, ремонту доріг.
«Зараз ми працюємо із депутатами Верховної Ради від Волині, щоб сформувати список автошляхів, які потребують нагального ремонту. Роботи фінансуватимуться із Держбюджету в цьому році. Тому потрібно щоб голови районної ради і райдержадміністрації внесли свої пропозиції», – зазначив голова облради.
Йшлося також і про майбутні вибори Горохівського міського голови. Обговорювали можливість підтримки на цю посаду єдиного кандидата від впливових в районів політсил. На завершення візиту голова відповів на запитання представників місцевої преси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Лютого 2009 18:12
Їздить вслід за Романюком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus