USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни просили у Анатолія Грицюка газу, грошей та садочок

9 Грудня 2008 11:50
Волиняни зверталися до очільника головного представницького органу краю Анатолія Грицюка як з особистими, так і з колективними зверненнями. Про це 9 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської облради, зокрема 20 представників громади села Чаруків Луцького району просять розібратися стосовно проблеми виділення майнових паїв. Четверо депутатів Торчинської селищної ради цього ж району клопоталися про допомогу на будівництво дитячого садка.
Сприяння у будівництві підвідних газопроводів до сіл Затурці Локачинського району, Красів Горохівського та Дубище Ківерцівського прохали мешканці цих населених пунктів.
Окрім цього, волиняни зверталися за вирішенням земельних питань, проблем працевлаштування, виділення матеріальної допомоги на лікування. Всього на прийомі громадян у голови Волинської облради 8 грудня 2008 року зафіксовано 28 звернень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus