USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ані Лорак очолила російський ТОП-10 Sexy

19 Жовтня 2009 19:02

Українську співачку Ані Лорак визнали найсексуальнішою співачкою за версією російської радіостанції «Монте-Карло». Про це 19 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як передає Кореспондент, російська радіостанція Монте-Карло склала щорічний рейтинг найсексуальніших представників кіно, спорту, телебачення, шоу-бізнесу та класичного мистецтва. Список було складено за результатами голосування радіослухачів.
Церемонія вручення премії на звання найсексуальнішого героя року з назвою ТОП 10 Sexy відбулася в одному з московських клубів.
Ані Лорак визнали найсексуальнішою жінкою шоу-бізнесу. Найсексуальнішим чоловіком назвали російського співака Стаса П’єху.
«Я дуже рада, що знову перемагаю в номінації «Найсексуальніша співачка». Звичайно ж, це приємно мені як жінці. І підштовхує на постійну роботу над собою, щоб знову і знову дивувати мого глядача», – цитує Лорак її прес-служба. Найсексуальнішою жінкою в галузі спорту була визнана російський боксер Наталія Рагозіна, а найсексуальнішим чоловіком – російський футболіст Ренат Сабітов.
Секс-символами в номінації «Кіно» були визнані головні герої фантастичного фільму Федора Бондарчука «Залюднений острів» – Юлія Снігирь та Василь Степанов. Переможцем у номінації «Класичне мистецтво» стала солістка Большого театру Каріна Сербіна.
У номінації «Телебачення» найсексуальнішими виявилися російська актриса Марія Кожевнікова, відома за серіалами «Кремлівські Курсанти» й «Універ», і російський комедійний актор Сергій Свєтлаков.
Нагадаємо, що 2008 року Ані Лорак увійшла в ТОП-100 найсексуальніших жінок планети за версією редакції чоловічого журналу FHM.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus