USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ансамбль «Волиняночка» здобув гран-прі у Болгарії

5 Липня 2018 10:35
Середня група зразкового аматорського ансамблю танцю «Волиняночка» Палацу культури Луцька здобула найвищий приз на міжнародному фестивалі-конкурсі «Самоцвіти Аква-фест» у Болгарії.

Директор луцького Палацу культури Юрій Войнаровський розповідає, що конкурс відбувався з 23 червня по 2 липня у місті Несебр.

«Наш зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» брав участь у ІІ Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі. Також у ньому брали участь співаки, музиканти та танцюристи з України, Болгарії, Білорусі та Росії. Колективи та солісти демонстрували свої конкурсні програми впродовж чотирьох днів. І що найбільш приємно - журі присудили головний приз «GrandPrix» ансамблю «Волиняночка».

Крім участі у фестивалі, 62 дітей насолоджувались відпочинком на курорті «Сонячний берег». Тому щиро дякуємо нашим дітям за такі чудові виступи, а батькам за можливість здійснити цю поїздку. Хай літо буде для всіх гарне та багате на здобутки й позитивні емоції», - розповів Юрій Войнаровський.

Зауважимо, що художнім керівником колективу є Олена Козачук, балетмейстр Олег Козачук.

Нагадаємо, нещодавно «Волиняночка» презентувала в Чехії українську культуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus