USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Антикорупційна прокуратура України та ФБР домовились про співпрацю

6 Лютого 2017 22:22
Спеціалізована антикорупційна прокуратура спільно із ФБР та Міністерством юстиції США будуть розслідувати кілька кримінальних справ. Про таку співпрацю під час своєї поїздки до США домовився очільник САП Назар Холодницький, передає Укрінформ.

"Зустрічі по лінії ФБР і Мін`юсту відбулися плідно. Суть побачите потім. Ми домовилися про співпрацю в конкретних кримінальних провадженнях. Вони запевнили САП і НАБУ в подальшій підтримці", - сказав Холодницький.

Він додав, що серед іншого домовився з американськими правоохоронцями про допомогу у відслідковуванні грошових потоків українських корупціонерів.

У ході візиту до США Холодницький мав зустрічі з сенаторами та конгресменами штату Каліфорнія, а також із губернатором Джері Брауном.

"Замість запланованих п'ятнадцяти хвилин зустріч тривала майже дві години. Там знають про Україну і її проблеми, розділяють нашу позицію. Ми заручилися підтримкою, у тому числі і правоохоронної системи", - уточнив антикорупційний прокурор.

Водночас очільник САП розповів, що у складі української делегації мав зустріч із представниками Держдепартаменту США.

"Незважаючи на зміну президента, в Держдепі висловили підтримку Україні. Не все так апокаліптично, як нам розказували після перемоги Трампа. Тому це надає оптимізму", - зазначив Холодницький.

З його слів, народні депутати від парламентської коаліції та опозиції

під час візиту до США продемонстрували єдність.

"Я задоволений, що українська делегація, попри відмінності коаліції і опозиції, змогла надати об`єктивну картину того, що відбувається в Україні, особливо що стосується війни на Сході. Делегація продемонструвала єдність. Це було видно у зустрічах, які були проведені, у тому числі на українському молитовному сніданку, куди було запрошено багато конгресменів", - відзначив очільник САП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 6 Лютого 2017 23:16
Це ж треба!? А ми уже подумали,що Холодницький просто відпочивав зі своім адвокатом! А які "досягнення" у інших 169 "делегатів" -оце прорив!((((
українець Показати IP 7 Лютого 2017 06:33
Ну ми усі бачили в youtubі його походеньки по кабаках мели мели мальчік...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus