USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Холодницький пообіцяв допитати Довгого у справі про «плівки Онищенка»

8 Грудня 2016 12:45
Народному депутату Олесю Довгому вручать повістку на допит у справі «плівок Онищенка».

Про це під час брифінгу повідомив керівник САП Назар Холодницький, відповідаючи на зпитання, чи буде допитаний Олесь Довгий і коли, передає Українська правда.

«Скоро. Пізніше ніж зараз, але раніше ніж потім. Всьому свій час. Я не можу оголошувати дати допитів, щоб із цього робилося шоу», - сказав Холодницький.

За його словами, незабаром Довгому буде вручено повістку на допит.

«Олесю Довгому прийде офіційне запрошення - повістка. Якщо він захоче зробити з цього шоу, як робили інші, це його право. Але ми не прихильники такого розслідування, це має бути слідство, а не серіал", - сказав Холодницький.

Як відомо, раніше НАБУ розпочало досудове розслідування фактів, які були озвучені у заявах нардепа Олександра Онищенка, якого розшукують за підозрою у вчиненні економічних злочинів.

Нагадаємо, перебуваючи у Великобританії Онищенко заявив, що через нього АП здійснювала підкуп депутатів заради певних голосувань. Він зазначив, що готовий передати ці матеріали НАБУ, але не хоче це робити у Варшаві, де, за його словами, представники НАБУ пропонували йому зустріч.

Онищенко оприлюднив першу частину своїх записів, на яких він розмовляє з нібито депутатом Олесем Довгим, який, за його твердженням, приїхав з ним домовлятися.

За словами Онищенка, суть розмови зводилася до зустрічної пропозиції: «Довгий від імені влади пропонує, щоб всю відповідальність у кримінальній справі взяла на себе моя мати (Інеса Кадирова - проходить у справі як глава газової схеми в результаті якої, державі, за версією слідства, було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн, - ред.)».

Як відомо, Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus