USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Антирейтинг: політики-розчарування 2016 року, яким довірились українці

27 Грудня 2016 23:31
Надія Савченко, Міхеїл Саакашвілі та Сергій Лещенко очолили топ українських політиків, які стали найбільшим розчаруванням 2016 року.

Журналісти «Ранку у Великому Місті» вирішили розказати про трьох українських політиків, яких cпочатку обожнювали, а потім почали зневажати.

Міхеїл Саакашвілі

Колишній президент Грузії, який успішно запровадив реформи в своїй країні, Міхеїл Саакашвілі мав беззаперечний авторитет реформатора та ефективного менеджера. Всі сподівалися, що Одеська область стане тим регіоном і тим прикладом змін, які запустять ланцюгову реакцію для всієї країни, але цього не сталося. На початку роботи головою Одеської ОДА Саакашвілі обіцяв створити в Одесі диво. Проте, Саакашвілі відверто не впорався, хоча й виправдовувався, що йому заважали: «В Одесі члени партії Порошенка заважають мені ефективно проводити реформи. І, нарешті, я відмовився бути членом партії Порошенко».

Сергій Лещенко

Ще одним розчаруванням року можна вважати людину, яку відносили до когорти нового покоління українських політиків. Колишній журналіст, активний учасник Революції Гідності. Антикорупціонер, який ще за часів Януковича викривав схеми корумпованих посадовців. Але 2016 рік став для Сергія Лещенка втратою бездоганної репутації.

Історія з купівлею дорогої квартири в центрі Києва і нездатність чітко пояснити звідки у Лещенка такі кошти, кинули тінь на його репутацію. Від початку було зрозуміло, що скандал роздмухують ті, проти кого виступав Лещенко. Проте, звинувачення вже прозвучали, і Сергію довелося виправдовуватися. А звинувачення НАБУ, що Лещенко нібито отримав незаконну знижку від забудовника, а гроші взагалі позичив з якимись порушеннями, лише додало масло у вогонь.

Надія Савченко

Найбільшим розчаруванням для українців напевно стала герой України Надія Савченко, за долею якої слідкував весь світ. Але, опинившись на волі, Надія сильно змінилась. Пригадайте, хоча б цю цитату: «Терористами вони не є… Вони, так як і ми на Майдані, воюють проти влади. Ми воювали проти Януковича, а вони воюють проти влади Порошенка».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Грудня 2016 23:58
влада "мочить" політичних опонентів
Бабушка Люда Показати IP 28 Грудня 2016 08:31
90 - 95% слуг народу після майдану - розчарування народу. Як таке може бути ,народ надіявся , вірив в покращення життя і що - народ кидонули мінімум в 3-4рази тільки по курсу долара , а ціни на комуналу , продукти та інше. Але слуги народу судячи по їх деклараціях процвітають ...!!!
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2016 09:24
"90 - 95% слуг народу після майдану - розчарування народу." Якби народ не був бидлом, то не лазив би по майданах, а працював. Ще один майдан - і будуть нити, а де пропала наша Україна
Док Показати IP 28 Грудня 2016 11:37
Перш ніж працювати, переконайся, що втебе не вкрадуть зароблене. Досі крали, відсотків 80. Тоді який сенс працювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus