USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

БПП закликає нардепів Найєма, Лещенка та Заліщук «покаятися»

6 Грудня 2017 07:40
Рада фракції Партії «Блок Петра Порошенка» звернулася до членів фракції Світлани Заліщук, Сергія Лещенка, Мустафи Найєема та закликала покаятись і визнати свою помилку щодо підтримки «акцій протесту під керівництвом Міхеіла Саакашвілі».

Про це йдеться в офіційній заяві ради фракції БПП.

«Рада фракції Партії «Блок Петра Порошенка» звертається до членів фракції Світлани Заліщук, Сергія Лещенка, Мустафи Найєма, які були співорганізаторами та активними учасниками так званих акцій протесту під керівництвом Міхеіла Саакашвілі: Ми вимагаємо публічно пояснити всьому українському суспільству, виборцям, які віддали за вас свої голоси, свою позицію і мотивацію при підбурюванні українських громадян до акцій протесту", - стверджується у заяві.

У фракції закликали своїх колег «визнати помилку».

«Своїх колег ми закликаємо покаятись і визнати свою помилку. В противному випадку, у фракції Партії «Блок Петра Порошенка», членами якої ви є, будуть всі підстави вважати, що з самого початку своєї депутатської діяльності ви керувалися єдиною метою: задоволення своїх власних амбіцій, навіть шляхом зради України на користь Росії, яка прагне знищити нас як незалежну, суверенну європейську державу», - зазначають у БПП.

Крім того, у БПП закликали Заліщук, Лещенка та Найєма надати свідчення правоохоронним органам.

Зазначимо, що Саакашвілі інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності. Вранці 5 грудня в його квартирі невідомі вибивали двері. Екс-губернатор Одещини видерся на дах будинку, де переховувався від силовиків, які прийшли з обшуком.

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до мікроавтобуса, проте прихильники Саакашвілі заблокували авто і не дали вивезти його. Згодом активісти пішли до Верховної ради.

Під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача і що він має 24 години на те, аби здатися правоохоронцям. Натомість Саакашвілі заявив, що не збирається здаватися добровільно та спростував будь-який зв’язок з Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus