USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

АП свідомо блокує вивезення сміття зі Львова, - Гузь

21 Червня 2017 09:32
Андрій Садовий, перебуваючи на посаді мера впродовж 10 років, мав всі можливості знайти альтернативні варіанти, аби вирішити проблему зі сміттям. Однак, нині є ще інша проблема - адміністрація президента Петра Пророшенка свідомо блокує вивезення відходів зі Львова.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат від Волині Ігор Гузь.

Каже, усім відомі факти, коли СБУ шантажує власників полігонів по Україні, які погодилися приймати сміття зі Львова.

"В адміністрації президента сидять технологи, які побачили, що рейтинг Садового може увійти до другого туру і його треба знищити. Тому зараз ми маємо дві прості ситуації. Садовий мав би про це (сміття) думати попередні 10 років, а тепер Адміністрація зробила заручниками майже мільйонне місто", - наголосив нардеп.

З його слів, така ж позиція може бути, наприклад, щодо мера Києва. Мовляв, тільки Кличко заявить, що готовий йти в президенти - приїде екологічна комісія, яка закриє чи не єдиний полігон у столиці.

"Адміністрація президента Порошенка діє, як адміністрація Януковича", - додає Ігор Гузь.

Тим часом, щодо голодування Березюка та Сироїв та інших нардеп наголосив, що вони - в пастці. Тому, що вони можуть або присягнути на вірність Порошенку, або - "нічого не можуть не зробити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИМ ЗАКІНЧАТЬСЯ ГОЛОДНІ ІГРИ САДОВОГО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ростов Показати IP 21 Червня 2017 09:35
Дайошь децентрализацию!!!!!
BAT''KIVSHUNA Показати IP 21 Червня 2017 09:38
коментар було видалено
--- Показати IP 21 Червня 2017 10:01
Децентралізацію Ростову???
Анонім Показати IP 21 Червня 2017 12:45
Респект Гузю! Я теж десь здогадувався, що це Порошенко по пішохідному переходу в Раві-Руській ходив і сміттєвози зі Львова на пропускав. Не здивуюсь, коли виявиться, що Грибовицьке сміттєзвалище теж він підпалив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus