USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Апарат ВОУЛМГ «подарував» області 1,4 гектара лісу

17 Квітня 2009 08:54
Під керівництвом начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника відбулася управлінська частина Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».  «На природу» вирушив увесь апарат ВОУЛМГ, – 17 квітня інформують «Волинські Новини».
 
«Цей традиційний і звичний для нас захід – своєрідний ритуал, без якого не можемо обійтися. Кладеш у лунку маленьке немічне деревце, а думкою переносишся років на сто уперед, уявляючи величну крону і мальовничі довкілля. Кожному хочеться, щоб його дерево виросло плечистим, дужим, схожим на велетнів із прадавніх легенд, хоч і знаємо з досвіду, що помилуватися ними зможуть вже наші нащадки», – каже головний лісничий і перший заступник начальника управління Анатолій Гетьманчук.
 
За повідомленням прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, під садіння вибрали ділянку, що примикає до села Будячів Ківерцівського району. «Щоб була згадка селянам про працьовитих і мудрих лісівничих», – сміється лісничий Ківерцівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ» Володимир Бадзян.
 
І дійсно, про них відтепер розповідатиме дубово-сосновий ліс, площею 1,4 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus