USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

АПК Волині - на краю фінансової прірви

18 Травня 2009 13:39
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк направив телеграму Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко. У ній йдеться про необхідність термінового вирішення проблемних питань галузі АПК області, – 18 травня інформують «Волинські Новини».
 
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні направив телеграму Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко, у якій наголошується на необхідності термінового вирішення проблемних питань галузі АПК області. Зокрема, за повідомленням прес-служби голови ОДА, у телеграмі йдеться: «Склалася вкрай незадовільна ситуація щодо фінансового забезпечення АПК. Державні програми підтримки не працюють. Відсутні обігові кошти та кредитування. Ліквідовані визначальні для області виробничі програми. Ускладнює ситуацію  штучне стримання казначейством перерахунку сільгосптоваровиробникам кредиторської заборгованості за 2008 рік та планових асигнувань 2009 року. Просимо Вашого особистого термінового втручання у вирішенні першочергових питань».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юзьо Показати IP 18 Травня 2009 14:59
А навіщо звертатись до Тимошенко, коли на засідання та наради до неї ми не з'являємось? Краще звернутись до "гаранта" - це ж він дає вказівки губернахтерам не виконувати розпорядження Кабінету міністрів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus