USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Архітекторів з Волині закликали не червоніти за власні творіння.ФОТО

1 Липня 2013 14:19
Урочистості з нагоди Дня архітектури відбулися сьогодні, 1 липня, у Луцьку.

Волинських архітекторів вітали із професійним святом представники обласної та міської влади.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк зазначив: «Волинська архітектура сьогодні – це команда професіоналів, 76 ліцензованих організацій, які надають послуги, втілюють свої ідеї та рішення в життя. Наразі 37 волинських архітекторів є членами національної спілки архітекторів України.
Сьогодні - 21 століття, потрібно постійно вдосконалюватися, використовувати нестандартний підхід, креативні ідеї, і у багатьох з вас результати вашої праці - це ваше ім’я в архітектурі. Сьогодні завдяки вам розроблений генеральний план міста Луцька, плани зонування території, а цим може похвалитися не кожен обласний центр. Розроблені 67 схем планування територій сільських та селищних рад, створені цифрові векторні карти Ковельського, Старовижівського та Любешівського районів. Протягом року планують створити такі карти для кожного району.
Бажаю, щоб стіни, побудовані за вашими планами, стояли вічно, як Велика Китайська стіна, будинки були вічними, як єгипетські піраміди, і милували око, як бахчисарайський фонтан».



Олександр Курилюк вручив почесну грамоту Кабінету міністрів України начальнику управління містобудування та архітектури Волинської ОДА Якиму Сенику та подяки голови Волинської ОДА.




Перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Лобач побажав архітекторам, щоб їхню працю правильно оцінювали та вручив подяки голови облради.



Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська побажала присутнім, щоб архітектурні традиції давнього міста Луцька продовжувалися, і нові споруди за красою не поступалися старим, та вручила грамоти міського голови. Також Лариса Соколовська побажала архітекторам багатих інвесторів.

«Нехай у Луцьку буде більше мільйонерів, які інвестували б кошти у будівництво», - звернулася вона до волинських архітекторів. Заступник міського голови привітала із подвійним святом Юрія Казмірука, адже сьогодні він святкує день народження.




Начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради зазначив, що праця архітектора - дуже відповідальна. Він навів крилатий вислів «лікар свою помилку може похоронити, а архітектор лише обплести її стіни плющем». Він побажав колегам, щоб їм ніколи не було соромно за власні творіння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus