USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Архітектурно-містобудівна рада Волині нарешті запрацювала

4 Грудня 2008 13:21
Оновлена архітектурно-містобудівна рада Волинської області 4 грудня зібралась на своє перше засідання, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Дмитрук представив новий склад обласної архітектурно-містобудівної ради, згідно з розпорядженням губернатора Миколи Романюка.
Цей дорадчий орган очолюватиме заступник начальника Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської ОДА Яким Сеник. Рада діятиме при цьому структурному підрозділі облдержадміністрації.
За словами пана Дмитрука, наразі актуальним є питання генеральної схеми планування області, а також схеми планування території Шацького району.
Очільник архітектурно-містобудівної ради Яким Сеник розповів про зміни у законодавстві щодо повноважень, які має рада. Одні з перших містобудівних документів, які вона розгляне будуть схеми планування Смолигівської і Веселівської сільрад Луцького району.
Також серед нагальних проблем – схема планування Торчинської селищної ради, де за висловом пана Сеника «майбутнє будівництво хочуть загнати на болото».
Директор Волинської філії державного інституту «Діпромісто» Андрош Бідзіля зосередив свою увагу на тому, що зараз при будівництві житла часто допускається багато помилок і недоречностей. «Будують там, де вчора корова по коліна у воді ходила…», - зазначив пан Бідзіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus