USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Арсеній Яценюк допоміг лучанці зняти депозит у банку

1 Березня 2009 15:00
У п’ятницю, 27 лютого, у програмі «Свобода слова на «Інтері» лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк розповів, що особисто допоміг мешканці Луцька зняти депозитний вклад в одному з банків. Проте, як зауважив нардеп, жінка через кілька днів повернула депозит назад. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Арсеній Яценюк розповів, що в одній із попередніх програм на «Інтері» до нього з проблемою звернулася лучанка, яка не могла зняти свій депозитний вклад у банку. Пан Яценюк посприяв жительці Луцька, і та таки отримала свої гроші. Проте, як зауважив нардеп, жінка через кілька днів повернула депозит назад, про що повідомив пана Яценюка директор установи.
 
Лідер «Фронту змін» зауважив, що одним зі способів повернення довіри народу до банківської системи може стати видача людям їхніх депозитів. Тоді, за його словами, коли люди знатимуть, що у будь-який момент зможуть мати свої гроші у себе, вони довірятимуть. Для прикладу пан Яценюк розповів жінку з Луцька.
 
Окрім того, у студії прозвучало запитання, що робити людям, які, маючи вклади у банках, ніколи не зможуть їх забрати, оскільки ліквідується сама фінустанова. На це Арсеній Яценюк зауважив, що є Фонд гарантування вкладів, коли держава зобов’язана, у випадку ліквідації банку, виплатити особі гроші в сумі до 150 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 1 Березня 2009 17:43
во жлобство... ця жінка повернула депозит,бо відсотки зараз більші...а потім знову буде плакати та клясти державу..
михаил Показати IP 1 Березня 2009 20:39
главное вера!!!!!а деньги...... можно и без них жить....:)
михаил Показати IP 1 Березня 2009 20:41
хорошие связи не кому не вредят:)))
Анонім Показати IP 2 Березня 2009 10:42
що за вибірковість???, де "закон один для всіх"???
Анонім Показати IP 2 Березня 2009 11:03
Шановні лучани! Чим ви гірші "однієї лучанки"! Всі звертайтеся до Яценюка і нехай Кролик вам спробує недопомогти! А то допоміг одній жінці і вже герой, вже на всю країну розтрубив. Кроліки видно все ж лише цінний мєх від Фірташа та пару кіло кролячого сала від Балоги.
Анонім Показати IP 2 Березня 2009 11:40
Слава кроліку! Ура кроліку! Оце порішав! Голосуй за кроліка-[вирізано - цензура]! Всі на вибори!
михаил Показати IP 2 Березня 2009 13:31
хотелось бы проверить ....каким способом он....Пан Яценюк посприяв ....?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus