USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Атовець з Польщі: Порошенко – оратор невиконаних обіцянок

27 Лютого 2017 23:26
Петро Порошенко залишився бізнесменом, в пріоритеті якого - гроші, а не народ.

Таку думку в інтерв'ю журналу "Країна" висловив польський доброволець АТО Конрад Камільський.

"Цей пан вже доказав, що не повинен займати цю посаду. У нього інша система цінностей. Політик-патріот насамперед повинен думати про свій народ та свою державу, а не про свої гроші. Для мене Петро Порошенко - це прекрасний оратор невиконаних обіцянок. Єдина обіцянка, яку виконав, - допоміг витягнути з російської в'язниці Надію Савченко. Браво, тепер маємо справжню патріотку, яка зараз каже, що ми повинні просити пробачення у сепаратистів. Я гуманіст, нікому поганого не бажаю. З одного боку я радію, що він не дав мені українського громадянства, бо мені прийшлось би подати йому руку. А я не знаю - зробив би я це чи ні", - говорить поляк.

За словами Камільського президент Порошенко не виправдав сподівань українського народу.

"Порошенко міг увійти в історію України як другий Богдан Хмельницький. Але замість цього він обрав - заробити черговий мільярд. Значить, людина не думає у категоріях логічних. Він просто кайфує. У людини, яка отримує задоволення від алкоголю чи наркотиків, і тої, яка отримує задоволення від грошей, працюють ті самі частини мозку. Президент бігає як попрошайка, просить гроші і додаткові санкції проти Росії, в той же час Україна - єдина країна, яка не прийняла санкції проти Росії. Торгівля йде повним ходом, більша половина ваших енергетичних підприємств в руках російсько-українських олігархів. Це смішно", - висловився Камільський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 27 Лютого 2017 23:51
"Оратор невиконаних обіцянок" - яке гарне формулювання простого слова "брехло".
123 до Анонім Показати IP 28 Лютого 2017 07:25
Ну він же сказав, що гуманіст))
Це точно Показати IP 28 Лютого 2017 07:32
Барига є барига
Анонім 2 Показати IP 28 Лютого 2017 08:18
Петро погано закінчить, навіть жахливо, з його почнуть чистку попєрєдніків президентів злодіїв.
МОТОРОЛА Показати IP 28 Лютого 2017 09:21
А ПЭДРО ОДИН НЕ ВЫПОЛНЯЕТ ОБИЦЯНОК?????ИЛИ ВСЕ ТЕ ГОРЛОПАНЫ КОТОРЫЕ ОРАЛИ НА МАЙДАНАХ,КОТОРЫЕ ГУТАРЯТ ПО УКРОТВ,КОТОРЫЕ ОРУТ ПО УКРАИНСКОМУ РАДИО????????ШО УКРАИНА ВЫБРАЛА-ТО И МАЕ!!!!!!!!
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Лютого 2017 09:31
Як гарно сказав поляк: "Петро Порошенко міг би стати другим Богданом Хмельницьким"! Від себе додам: "Прокляті чорні гроші засліпили йому очі. А диявол опанував душу." А тепер, яка пам'ять залишиться про нього в українського народу? Така ж як і про інших - безвідповідальність, відсутність духовності, безбожжя, жадібність і зажерливість.
Lutsk до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 28 Лютого 2017 11:10
Простіше сказати - брехун,хапуга,використанець і махінатор
ВВ Показати IP 28 Лютого 2017 16:59
До влади першочергово приходять люди, у яких на думці гроші. Тому, нажаль, дуже складно знайти їм конкурента-патріота, так як у нього немає грошей на свою рекламу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus