USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Аваков закликав Саакашвілі прийти до Міграційної служби

11 Вересня 2017 10:56
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що у екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, який перебуває на території України, два варіанти подальший дій.

Про це Аваков пише у Facebook.

«Саакашвілі і усім тим, хто незаконно перейшли кордон, потрібно негайно вибрати з двох варіантів: прибути в пункт пропуску «Шегені» і пройти процедуру оформлення та / або прибути в підрозділ Міграційної служби», — написав він.

Також він зазначив, що усім учасникам «прориву», в тому числі народним депутатам належить з'явитися в поліцію для надання свідчень.

«Незалежно від поведінки вищеназваних персонажів — Прикордонна служба, Поліція і Міграційна служба проводить необхідні законні процесуальні дії», — додав Аваков.

За словами міністра, наразі поліція встановлює осіб, які вчора взяли участь у прориві та перенесенні Саакашвілі через кордон.

«Кожен персонаж, з тих, хто брав участь у прориві кордону і нападі на прикордонників і поліцейських буде «офізичений» встановлений і піддасться покаранню з боку Закону», — написав Аваков.

Раніше поліція Львівщини внесла у ЄРДР відомості за ознаками злочину передбаченого ст. 332, за якою учасникам прориву Саакашвілі загрожує до 5 років ув’язнення.

10 вересня Саакашвілі перетнув український кордон, коли натовп прихильників «заніс» його на українську сторону, прорвавши кордон правоохоронців.

Дивіться ще: СААКАШВІЛІ ПРОРВАВСЯ В УКРАЇНУ: РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
То жах Показати IP 11 Вересня 2017 12:16
То всі були безсилі?а навіщо правоохоронцям зброя коли не змогли припинити вторгення? Яка різниця між захарченком та ссакашвілі?
Анонім до То жах Показати IP 11 Вересня 2017 15:22
яка різниця між порошенком і януковичем?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus