USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Саакашвілі внесли до бази «Миротворця»

10 Вересня 2017 22:46
Сайт центру "Миротворець" вніс Міхеіла Саакашвілі до своєї бази через незаконний перетин державного кордону.

Про це написав у Facebook керівник центру Роман Зайцев.

"Ми цього не хотіли. Але змушені. Саакашвілі заносимо в Чистилище за незаконний перетин державного кордону України, напад на військовослужбовців ДПСУ в складі групи осіб при виконанні тими своїх обов'язків з охорони державного кордону України. Склад групи осіб уточнюється", - зазначив Зайцев.
Інформація про Саакашвілі вже з'явилася в базі сайту.

"10.09.2017 порушив державний кордон України в ПП Шегині - з групою осіб було здійснено напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України", - йдеться на сторінці.

Як відомо, сайт "Миротворець" публікує інформацію про людей, які становлять загрозу українській державі та суспільству, скоїли злочини проти основ національної безпеки.

Тим часом Львівська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону Міхеїлом Саакашвілі та його прибічниками.

Про це повідомило українське силове відомство на сторінці у Twitter.

"Поліція внесла в ЕРДР відомості за очевидними ознаками злочину за ст.332 "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", - вказано в повідомленні.

У поліції повідомили, що слідчими ці дії кваліфіковані за ознаками ч. 1 ст. 332 КК. За вчинення цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років, з конфіскацією транспортних або інших засобів вчинення злочину.

Нагадаємо, Саакашвілі та його людей українські прикордонники не хотіли пускати у країну, кажучи, що пункт заміновано. Втім, вони прорвали оточення.

Дивіться ще: СААКАШВІЛІ ПРОРВАВСЯ В УКРАЇНУ: РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ
https://www.facebook.com/ZaitsevRV/posts/1937914103200966?comment_id=1937921936533516
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 10 Вересня 2017 22:59
Нам тепер стане легше жити,зарплата,економіка піде в гору?
ідіот до Я Показати IP 11 Вересня 2017 02:47
наїмося сала та смальцю
АНАТОЛЬ_ Показати IP 10 Вересня 2017 23:00
А може тому "миротворцю" пійти в ду...у!
Ігор луцький Показати IP 10 Вересня 2017 23:48
Сахасвішіллі,Саквалідзе і Дуполадзе тепер будуть вирішувати ,як жити українцям.Дочекалися пакращення.
Думка Показати IP 11 Вересня 2017 01:58
"Як відомо, сайт "Миротворець" публікує інформацію про людей, які становлять загрозу українській державі та суспільству, скоїли злочини проти основ національної безпеки."(С) та "порушив державний кордон України в ПП Шегині - з групою осіб було здійснено напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України"(С) якось не зовсім сходиться. Яка загроза від того що порушив кордон, він же не то що без зброї був, а навіть без документів? А злочин проти основ нацбезпеки скоїли таки погранці, бо вони це все про**..., корочше пропустили. А Міхо перевіряв міцність кордонів, так скоро в українській вікіпедії мабуть напишуть, декорації в виставі міняються щогодини.
Клаус Показати IP 11 Вересня 2017 08:26
Держава Україна, а керують армяни, грузини,Литовці,поляки, а де українці-може досить, пора закінчувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus