USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Аварійну школу в Луцькому районі добудують

16 Травня 2021 23:35
Навчальний корпус Грем’яченського ліцею Цуманської селищної ради, що на вулиці Грушевського, 60 у селі Грем’яче Луцького району, мають намір реконструювати.

Селищна рада вже оголосила на платформі Prozorro тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації та проведення її експертизи. Пропозиції від учасників прийматимуть до 17 травня.

Очікувана вартість розробки проєкту реконструкції навчального закладу становить 300 тисяч гривень.

Згідно з тендерною документацією, проєкт має передбачати реконструкцію наявного приміщення, добудову до нього навчальних класів і кабінетів, добудову харчоблоку та актового залу, добудову спортивного блоку та будівництво твердопаливної котельні для опалення приміщень школи.

Будівництво мають здійснювати в дві черги.

Проєктно-кошторисна документація має бути готова до 30 вересня 2021 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи. Профінансувати їх планують за залишки освітньої субвенції.

Заклад загальної середньої освіти в селі Грем’яче сягає площею 1900 квадратних метрів. Він розрахований на 120 учнівських місць.

Нагадаємо, приміщення ліцею збудоване в 1932 році. Частина будівлі дерев’яна. Опалення – лише пічне. У школі немає внутрішньої вбиральні, їдальні, спортзалу та актового залу, а також кабінетів фізики та хімії. Із 2013 року заклад визнано аварійним.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus