USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авіакатастрофа у Колумбії сталась через електричний збій в літаку

29 Листопада 2016 13:48
З’явилися нові деталі авіакатастрофи у Колумбії. У літака з бразильською футбольною командою на борту стався електричний збій. Пілот встиг проінформувати про надзвичайну ситуацію.

Зарубіжні ЗМІ дізнались, що стало причиною авіакатастрофи в Колумбії. Так, орендований літак British Aerospace Avro RJ85 з 81 пасажиром на борту прямував з Болівії в Колумбію, - передає Преса України.

Нагадаємо, у понеділок, 28 листопада, близько 22:00 години за місцевим часом пілот близькомагістрального літака оголосив про надзвичайний стан. Причиною став електричний збій під час польоту через гірський департамент Антіокия. Після цього колумбійська влада негайно активувала рятувальників.

Через надзвичайну ситуацію був піднятий вертоліт ВПС, однак його повернули через погану видимість. Як результат, повітряне судно розбилось.

Як повідомлялось раніше, на борту знаходилися дев'ять членів екіпажу і футбольна команда бразильського клубу «Шапекоенсе» в повному складі. Літак не долетів до місця призначення - міжнародного аеропорту Медельіна. За попередніми даними, шість осіб вижили.

У мережі виклали відео з місця падіння пасажирського літака в Колумбії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus