USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Австралія надасть $50 млн для розслідування катастрофи МН17

10 Травня 2018 11:24
Уряд Австралії виділить понад $50 млн на підтримку розслідування катастрофи МН17 на Донбасі, яке триває в Нідерландах.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ Австралії, передає Європейська правда.

"Ми надамо 50,3 мільйона доларів США впродовж чотирьох років, щоб підтримати голландське обвинувачення відповідальних осіб та допомогти близьким узяти участь у судовому розгляді", – йдеться у повідомленні.

"Уряд Тернбулла продовжує домагатися справедливості для жертв падіння MH17", – додали в МЗС.

"Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН-17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий в небі над Донецькою областю 17 липня 2014 року. На його борту перебували 298 осіб, усі вони загинули. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.

Міжнародна група з розслідування катастрофи МН17 дійшла висновку, що літак було збито з контрольованої сепаратистами території Донбасу з ЗРК "Бук", доставленого з території Росії і повернутого туди ж. До Об’єднаної слідчої групи входять представники Австралії, Бельгії, Малайзії, України та Нідерландів. У Росії відкидають причетність до катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 10 Травня 2018 14:33
Реального висновку немає і явно вже не буде. Міжнародна група - журналісти та "есперди".. що їм скажуть те й напишуть. Ні одна серйозна організація яка займається подібними випадками з повітряними суднами висновку не дала. По такій катастрофі висновок готується 4-6 місяців, а тут вже 4 роки хороводяться а кінця не видно.Або висновку немає взагалі або він не такий як його хочуть бачити янкеси і гейропа ( т.з. цивілізований світ лгбт-спільноти, моральних виродків всіх мастей).По ходу і Австралія видно вирішила подерибанити бюджет під шумок т.з розслідування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus