USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Автівки на Волині зазвичай крадуть задля розваги?

3 Липня 2009 13:51
На Волині найбільшим «попитом» серед крадіїв транспортних засобів користуються вітчизняні марки авто, – розповів інспектор відділення ДАІ міста Андрій Тонконог. Про це 3 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Станом на 23 червня 2009 року на території області зареєстровано півсотні незаконних заволодінь транспортними засобами, що на13% менше, ніж минулого року. У 44-х випадках – викрадення автомобілів, 22 із яких було розшукано. А всього за півроку розкрито 29 незаконних заволодінь транспортними засобами.
 
Найбільше автівки викрадають у Луцьку. Кількісний показник у цьому місті становить 25 ТЗ за шість місяців 2009 року. На другому місці – зі значним розривом – йде Луцький район, де поцупили три автівки.
 
Як зазначив Андрій Тонконог, транспортні засоби зазвичай викрадають із дворів. «Попитом» користуються ВАЗ, Москвич, Жигулі, ІЖ. Щодо авто, то їх дуже часто  задля розваги крадуть підлітки. Й іноді понівечену машину знаходять на наступний день на іншій вулиці міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus