USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Автомобіль, пироги та малюнки: волиняни їдуть з подарунками на схід

5 Травня 2018 20:58
Відремонтований джип Nissan, різноманітні продукти та малюнки від дітей – саме з такими подарунками вирушили на схід України волонтери від Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Виїзд здійснили 4 травня від офісу обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану в Луцьку.

Волонтери говорять, що з 2014 року здійснили понад сотню поїздок, цього разу вони планують відвідати район Світлодарської дуги. Серед тих, хто поїде на схід, волонтери Василь Пристайчук, Віктор Янчук, Олександр Пилипчук, Віталій Лісецький та Олександр Положевець.

Як розповів Василь Пристайчук, досить часто зібрати необхідні речі допомагають волонтери з Бродів, цей раз теж не став винятком. З його слів, на особливу подяку заслуговує сім’я Бабаків з Торчина, члени якої протягом ночі перед виїздом пекли пироги для воїнів.

Окрім того, волонтери наголошують, що збирати необхідні речі їм допомагають учні та вчителі 23 школи. Волинянин каже, що нині волонтерський рух, порівнюючи з початком АТО, йде на спад, адже люди просто «видихаються».

Своєю чергою, волонтер Олександр Пилипчук наголосив, що допомагали зібрати продукти нашим воїнам ПАТ «Теремнохліб», ТОВ «Забіяка», ТМ «Дмитрук». Окрім того, «Волиньфарм» надав медикаменти: ще з 2014 року в їхніх аптеках стоять скриньки для збору коштів, однак багато людей не вірять, що ці кошти йдуть на потреби АТО, але кожної поїздки «Волиньфарм» надає медикаментів на 10 тисяч гривень.

Також воїнам передадуть відремонтований джип, ходова частина якого була у жахливому стані, а також запчастини до нього. Однак чи не найціннішими подарунками стануть малюнки дітей, які вони присвятили захисникам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
РОЖИЩАНИН Показати IP 6 Травня 2018 08:56
молодціііі.....
Тьотка Показати IP 6 Травня 2018 17:49
Молодці, хлопці ! Історія забуде політиків та бізнесменів, а про Вас будуть памятати завжди і праправнуки будуть пишатись Вами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus