USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Автомобільна компанія «розвела» жінку на авто

11 Червня 2014 11:16
Волинянку «обвела навколо пальця» автомобільна компанія. Так, заплативши кошти за автівку, ні транспортного засобу, ні грошей жінка не побачила.

Про це під час 26-ї позачергової сесії облради сьогодні, 11 червня, повідомив депутат облради Анатолій Грицюк.

Він звернувся із запитом до прокурора Волинської області Анатолія Коцури із проханням навести лад у складній ситуації та відновити справедливість.

«До мене звернулася мешканка Володимир-Волинського району Антоніна Сірьогіна з проханням захистити її конституційне право. В грудні минулого року ця жінка уклала угоду із ТзоВ «АвтоПросто». Вона заплатила 67 тисяч гривень за нове авто. Однак адміністрація не віддає авто, і гроші не повертає», - коротко розповів про ситуацію обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
толік Показати IP 11 Червня 2014 11:47
блондінка напевно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus