USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автопарк Ради поповнився 14 автомобілями майже по мільйону гривень за штуку

10 Листопада 2020 18:30
Автобаза Управління справами Апарату Верховної Ради України за результатами тендеру уклала з ТОВ «АРТСІТІ» (Харків) договір на придбання 14 автомобілів Toyota Camry за 12,54 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані системи Прозорро.

Придбано 10 Toyota Camry чорного кольору в комплектації «комфорт» по 895 тис. грн за автомобіль, і чотири в комплектації «елеганс» по 896 тис. грн.

Приблизно за такими ж цінами «АРТСІТІ» пропонує автомобілі на своєму сайті – і це не найдорожчі комплектації.

Серед дорогих автомобілів один має бути з бежевим салоном, три – з чорним.

В автомобілях має бути підігрів передніх сидінь, датчики паркування спереду і ззаду, камера заднього виду, клімат-контроль, склоочисники з датчиком дощу, акустичне лобове скло з тонованою смугою темно-синього кольору, зовнішні дзеркала з електроприводом і обігрівом, аудіосистема Toyota (радіоприймач, CD/MP3/WMA-плеєр) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7.0 і 6 динаміками тощо.

Харківська фірма ТОВ «Артсіті» є офіційним дилером Toyota і через ТОВ «Фінансова компанія «Укр-Фін-Груп» її власниками вказані Діана Дунаєва та росіянка Лариса Атапіна.

Єдиним конкурентом «Артсіті» було ТОВ «Гранд-Мотор» Марії Гвоздьової та Тетяни Дерешук, чия пропозиція була вищою на 3 тис грн.

«Наші гроші» повідмляють, що минулого року автобаза Управління справами Апарату Верховної Ради купила 3 автівки Toyota Camry на суму 2,51 млн грн., а роком раніше, у 2018 році, 7 автівок Toyota Camry на 5,56 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus