USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автор «Коду да Вінчі» приїде в Україну інкогніто

17 Грудня 2009 15:16
Ден Браун, автор всесвітньо відомих бестселерів «Код да Вінчі» та «Ангели і демони» планує приїхати в Україну. Але він хоче зробити це тихо та непомітно, аби відчути дух країни.
«Я давно хотів побачити вашу країну і сподіваюся, що це відбудеться найближчим часом. Можливо, ви мене навіть не помітите, тому що я хочу відчути дух країни і зробити це тихо-тихо, щоб ніхто не знав, що я там (в Україні)», – сказав письменник.
За словами Дена Брауна, до ідеї відвідати Україну його підштовхнули батьки – не так давно вони повернулися з поїздки звідси в цілковитому захопленні від країни, – пише ТСН.
18 грудня, в день відкриття передріздвяної виставки-ярмарку Книжковий світ, яка відбудеться в Києві з 18 по 20 грудня, в столичному експоцентрі «Спортивний» відбудеться презентація українського видання книги «Втрачений символ».
«Втрачений символ» – вже третій роман Дена Брауна, що випускається КСД в серії Світові бестселери українською після «Коду да Вінчі» (літо 2006 року) і «Ангелів і демонів» (осінь 2007 року). Сумарний продаж цих книг Брауна українською мовою склав 140 000 примірників.
Гості презентації книги зможуть побачити ексклюзивне інтерв\'ю та звернення Дена Брауна до українських читачів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 17 Грудня 2009 17:24
Запомните это лицо. Вдруг этот человек, с чисто оксфордским акцентом спросит у вас, как пройти на автовокзал.
seal Показати IP 17 Грудня 2009 18:52
Зазвичай, коли людина хоче інкогніто кудись приїхати, то вона про це зовсім нічого не говорить. А тут приїзд інкогніто та ще й в момент презентації українського видання його нової книги. По моєму, це просто намагання надати додаткової таємничності своїй особі з боку Дена Брауна. Чистої води PR. Хоча я можу і помилятися.
OrestN Показати IP 17 Грудня 2009 22:28
ден браун заробляє свої статки на фальсифікації і наклепі. сучасний писака який експлуатує самі низькі людьські риси. словом шарлатан від літератури
seal Показати IP 17 Грудня 2009 23:23
to Orest/ Ну чому ж відразу шарлатан? Адже його романи не є історичними. Це повністю художні (тобто вигадані) твори без претензії на правдивість. А те, що не всі його творчість сприймають однозначно, так це нормальне явище. Той же Пушкін чи, скажімо, Шевченко теж не всім подобаються. Але ж від цього ніхто їх шарлатанами не обзиває. А твори Дена Брауна - безумовно цікаві і популярні в світі. Про це свідчать і тиражі книг, і переклади різними мовами, і зняті по його книгам фільми.
OrestN Показати IP 18 Грудня 2009 11:22
браун зводить наклепи наприклад на церкву приписує містифікації які нічого спільного з реальністю не має. заради наживи своєю "творчістю" піднявся не вище бульварного писаки. тому його творчість рівня жовтої преси приваблює затурканого читача. але це не надого. пустоцвіт швидко зникає з лиця землі.
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 11:25
До OrestN: Ден Браун не має на меті перетворювати свої романи в історичні епопеї. його твори не просто художні, а з роду фантастики. і як можна експлуатувати людські риси? у своїх романах він просто показує людей не тільки аморальних злодюг, але й освічених, інтелектуальних героїв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus