USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Азаров поставив крапку у проекті бюджету-2010. У вівторок покаже

23 Квітня 2010 14:44
Уряд завершив розробку проекту Закону України "Про Державний бюджет на 2010 рік" і передає його на розгляд Верховної Ради та громадськості.
Як повідомили УНІАН в Департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України, про це заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров за підсумками сьогоднішнього позачергового засідання уряду.
"Після незначних уточнень і доповнень закон про бюджет на 2010 рік буде подано до парламенту", - сказав Азаров.
Глава уряду поставив вимогу при доопрацюванні проекту бюджету і податкових законів декриміналізувати відповідальність за економічні правопорушення. "Завдання не в тому, щоб зачинити за грати, а в тому, щоб сплата податків і штрафів, коли це визначено, була невідворотною", - пояснив він.
Азаров також додав, що уряд врахує усі зауваження та доповнення членів Кабінету міністрів, які були висловлені під час змістовної дискусії на засіданні.
Кабінет Міністрів має намір представити у Верховній Раді проект державного бюджету на 2010 рік 27 квітня.

«У вівторок проект бюджету буде представлений у Верховній Раді», - повідомив журналістам міністр культури і туризму Михайло Кулиняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus