USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Азарову знайшли заміну

28 Січня 2014 16:55
Обов'язки прем'єр-міністра виконуватиме перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

Про це заявив прес-секретар екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова Віталій Лук’яненко, - повідмляє "Українська правда".

"Президент доручив Кабміну продовжувати виконувати свої повноваження до початку роботи нового уряду. Це означає, що відповідно до закону "Про Кабінет Міністрів України", обов'язки прем'єр-міністра виконуватиме перший віце-прем'єр", - сказав Лук’яненко.

Також він додав, що засідання уряду, заплановане на 29 січня, найімовірніше проведе вже Арбузов.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні, 28 січня, подав у відставку. Президент України Віктор Янукович прийняв відставку прем'єр-міністра України Миколи Азарова, задовольнивши його заяву про відставку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Юрко Залупельний Показати IP 28 Січня 2014 17:01
Хрен редьки не слаще...
Просто Я Показати IP 28 Січня 2014 17:02
Як в народі кажуть ШИЛО НА МИЛО
комсомол Показати IP 28 Січня 2014 17:04
поменяли шило на мыло.... то же самое с Климчуком. кто вместо него- гузь,бондарь,шиба? не смешите мои ботинки-эти оборванцы и аферисты мигом выпотрошат все себе по карманам - Боря хотя бы уже наворовался и обеспечил себе старость,а эти нищие спят и видят себя у корыта
Остап Показати IP 28 Січня 2014 17:34
НУ ЧОГО ВИ ТАК КАЖЕТИ ШИЛО НА МИЛО :)))) ЯЦЕНЮК-куля в лоб ВІДМОВИВСЯ З КЛИЧКОМ НА ПАРУ ТО ПРИЗНАЧИЛИ КОГО МОГЛИ :))) ЯКЩО ОПОЗДРИЦІЯ БОЇТЬСЯ БРАТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТО ХТО ЇЙ ДОКТОР.... ЯЦИКУ КРАЩЕ ГРОШІ АМЕРИКОСІВ ПРОЇДАТИ НІЖ НА ДЕРЖАВУ ПРАЦЮВАТИ....
Фітнес Показати IP 28 Січня 2014 17:51
У спортзал треба ходити і після 19,00 год. не жерти, або жерти на відро менше треба...............а так дійсно "КОТИГОРШКО" ( ШИЛО НА МИЛО)
БОГДАН Показати IP 28 Січня 2014 19:02
Взагалі то Арбузов,на відміну від Азарова, проамерикансько та проєвропейсько налаштований політик .Так що опозиція може радіти,хоча не факт, що ця кандидатура влаштує кличків,яценюків, тягнибоків та компрадорський бізнес,продажних,лякливих та злодійкуватих українських олігархів, які стоять та маніпулюють опозицією під чутким керівництвом держдепу США..Але я про інше.Похоже,що Янукович зламався під тиском Заходу,злякався погроз віце -президента США Байдена та погроз європейських політиків,злякався українського Майдану,який почав набирати обрисів українсьої =Аль-Каїди=(серед радикальної опозиції Майдану вже перебувають наймаці, які воювали в Сірії) та почав ,поволі,капітулювати ,зраджуючи людей,які до останнього його підтримували та захищали.Але!!!Я б не поділяв радості опозиції ,все лише починається!,Довго всидіти у теплих кабінетах та грабувати державу їм не вдасться. Ніколи Південь ,Схід і навіть Центр України не капітулює перед радикалами із=Свободи=,ніколи Бандера не буде героєм для більшості українців,ніколи Росія не стане для них ворогом,ніколи Україна не подолає кризу без допомоги Росії,співпраці,кооперації та торгівлі з нею .Євросоюз може лише штовхнути нас у прірву,реальної допомоги не може і не хоче надати,Україна для євробюрократів є лише новий ринок збуту,дешева робоча сила та природні українські багатства. Цікаво було вчора дивитись=Свободу слова=,коли Анна Герман звинуватила свободівців у масовому хабарництві у в Галичині,де вони при владі,повідомила що останнє процююче підприємство у Львові-автобусний завод , проданий банку за борги,що на львівщині масобе безробіття та злидні.Це при тому.,що на Сході та Півдні України, ще продовжують прцювати заводи і платять податки.У близькому часі слід чекати бунт Південного- сходу України проти Галичини ,боротьбу за автономію ,відмови перераховувати кошти в Київ Прийде час і українці ще пошкодують за =москалем=Азаровим.
304 до БОГДАН Показати IP 29 Січня 2014 00:39
я думаю тактика из анекдота : закрутить гайки на 5 ослабить на оборотов все завыли -два.Будь отставка 2 месяца назад был бы повод говорить ,что президент уволил премьера за неевроинтеграцию ,а так типа ради мира,все красиво и про европу уже забыли ,майдан ликует
Лучанин до БОГДАН Показати IP 29 Січня 2014 03:06
Ви абсолютно праві, але я б не сказав що Янукович чогось злякався. Він з самого початку не має підтримки ні в Росії, ні в Євросоюзі+США, викручується як може. Я б дуже хотів побачити що б робили ті хто постійно каже що Янукович всім руководить, якби це була правда. Можна, звичайно, стояти на свому, бо Закон на його боці, хто б що не казав. Але ж винищать всю країну. А з іншої сторони і прямо послати Євросоюз+США з Росією ніяк не вийде, тому поки що і будуть втручатись в інтереси держави. Це вам не Бацька!
Лучанин Показати IP 28 Січня 2014 19:45
Яценюк і Кличко вімовилися від пропозиції Януковича очолити Кабмін, логічно президент доручить сформувати Уряд іншій особі, більш підготовленій для Прем’єра в цей складний час для України. На барикадах вулиці Грушевського в Києві згрупувалися українські яструби та найманці з мусульманських країн з бородами чеченських бойовиків. Цю проблему прийдеться вирішувати керівникам опозиції, якщо зможуть.
Ирина Показати IP 28 Січня 2014 19:50
Підтримую Богдана, правий.
рыг Показати IP 29 Січня 2014 10:42
Боря наворовался это точно. Но всё экспроприирует общество. Так как ворованное пренадлежит народу. Так будет рано или поздно. Откуда деньжата? Был бы порядочным сам бы вернул.
БОГДАН-Лучанину. Показати IP 29 Січня 2014 11:33
Дійсно ,позиції Януковича в Укрїаїні підірвані та ослаблені.Я б сказав не стільки протиправними діями опозиції та Майдану.,скільки зрадою президента олігархами .Богословська стверджує ,що проти рішучого наведення порядку в державі.,в тому числі ніби то і введення надзвичайного стану , виступили народні депутати, підконтрольні Ахметову та Тігіпку.,а це, за різними даними, від 40 до 100 народних депутатіав. Якщо це правда, то Ахметов,Тігіпко,Коломойський, Порошенко виступили не лише проти президента,але й проти інтересів свого народу,бізнесу ,який зацікавлелний у співпраці та кооперації з Росією,виступають, проти підписання вбивчої асоціації з ЄС.. ..Окремі радикали хочуть загнати Януковича у глухий кут,добитись від нього повної капітуляції,а той суду чи самосуду над ним.Не думаю, що ця політика матиме успіх.На Сході йде запис у добровільні дружини,які зголосилися протидіяти бойовикам з Майдану.,окремі обласні радина на Сході країни продовжують вимагати наведення порядку в державі.Сьогодні буде знаковий день,так як стане зрозумілим, .в якій формі буде прийнятий закон про амністію ..Подібний хаос та анархія в Україні вже були в 1917-1920-х роках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus