USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бабусі-захисниці та синьо-жовті серця: як на онлайн-аукціоні у центрі реабілітації в Луцьку збирали гроші для ЗСУ

11 Листопада 2022 21:21
Центр реабілітації людей з інвалідністю «Джерело життя» провів благодійний аукціон у соціальних мережах. Половину виручених грошей передадуть для потреб ЗСУ.

Свої роботи продавали вихованці та працівники центру, розповіла Суспільному керівниця гуртка Жанна Лінник.

Серед лотів, виставлених для продажу, були вироби у техніці макраме, патріотичні, в’язані брелоки та екосумки. За словами керівниці гуртка, родзинкою аукціону стали бабусі-захисниці з тирси, яких виготовили усі разом.

Як розповіла заступниця керівника центру реабілітації Алла Антонюк, на аукціон реабілітаційний центр виставив поки вісім лотів. Однак вихованці мають цілу колекцію поробок.
Читати ще: В артгалереї «Луцьк» підбили підсумки тихого аукціону

«Коли воно зроблене з любов'ю і руками людей з інвалідністю, тому що воно набагато складніше, ніж людям повносправним робити, то все цінне. Ми вже продали екосумки, вже в нас їх немає. Брелоки поїхали за кордон», – каже жінка.
Іван Штань розповів, що на аукціон виготовив підставки під посуд, їх продають набором. Зі слів чоловіка, плетіння у техніці макраме вже 15 років допомагає йому тренувати руки: «Цей лот для того, щоб допомогти нашим військовим, бо їм зараз нелегко».
Читати ще: «Читаємо-перемагаємо»: у Луцькій громаді стартував тихий книжковий аукціон

За словами організаторів онлайн-аукціону, зібраних грошей ще не рахували. Половину заробленого через волонтерів передадуть для потреб ЗСУ, на решту куплять матеріали для нових лотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus