USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Багатодітні сім’ї матимуть більше пільг

30 Вересня 2009 15:16
Право на безоплатний проїзд у міському і приміському транспорті, 50-відсоткову знижку при оплаті комунальних платежів, телефонного зв’язку та на придбання твердого палива отримають у новому році волинські сім’ї, які виховують трьох і більше дітей. Про це 30 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Інформацію щодо пільг для багатодітних родин на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування озвучив начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк. Відповідна постанова набуде чинності з 1-го січня 2010 року.
Також пан Никитюк зазначив, що відповідно до проекту бюджету-2010 до кінця наступного року мінімальна зарплата громадян зросте до 778 гривень. А прожитковий мінімум складе 688 гривень.
Та не менш актуальними, за словами Ігоря Никитюка, залишаються й цьогорічні проблеми.
«Щодо виконання бюджету цього року, то невирішеним лишається питання виплати заробітної плати в органах місцевого самоврядування області, оплати енергоносіїв бюджетними установами та решти фінансових питань», – додав пан Никитюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Вересня 2009 17:30
Нормально. Сектанти будуть народжувати щороку, а нам за них плати. Хай на роботу їхні жінки ходять з 9 до 18, а тодді додому - вечерю готувати, прибирати, прати... Як усі жінки. Повне безглуздя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus