USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.50

Балога доручив «потрусити» луцьку мерію?

17 Вересня 2008 10:34

Наприкінці вересня у луцькій мерії, цілком імовірно, працюватиме перевірка із Секретаріату Президента. Цю інформацію 17 вересня під час оперативки в муніципалітеті розповів директор департаменту інформаційної політики Олександр Пирожик, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив Олександр Пирожик, ця інформація пролунала під час однієї із учорашніх нарад. За словами директора департаменту інформаційної політики, ревізорів із Секретаріату Президента цікавитиме рівень роботи зі зверненнями громадян. Тому не виключено, що комісія перевірить два-три структурних підрозділи мерії. Столичних гостей, зізнався пан Пирожик, слід чекати 22-28 вересня.
Натомість міський голова Богдан Шиба зреагував із гумором. Після аналогічної перевірки з боку прокуратури такий «трус» із боку Секретаріату Президента вже не страшний, – зазначив пан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Центрист Показати IP 17 Вересня 2008 11:11
А що таке перевірка прокуратури - це дурниця, якщо врахувати, що прокуратура лише за цей рік отримала близько десятка квартир від Шиби. А ось секретаріат їде, щоб взути пана мера, який не справляється з обовязками покладеними на нього Балогою. Наш мер взагалі ні з чим не справляється.
Петрович Показати IP 17 Вересня 2008 13:11
Та ясно що то Бондар наслав. ЄЦ хоче розправитись з Шибою.
Юнат Показати IP 17 Вересня 2008 15:11
Хоч щось корисне Балога зробить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus