USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бандері присвоять звання Героя України, – Банада

14 Жовтня 2009 14:50
Звання Героя України посмертно присвоять провіднику УПА Степану Бандері. Про це на урочистому відкритті дитячо-юнацького фестивалю «Сурми Звитяги-2009» заявив радник голови Волинської обласної ради Володимир Банада, – 14 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
«З таким проханням ми вже неодноразово звертались до Президента. Нарешті ми дійшли згоди у цьому питанні», – зазначив пан Банада. За його словами, найближчим часом і боротьбу повстанців Уряд визнає як національно-визвольну.
Букети квітів урочисто вручили ветеранам юні учасники свята. Вся зала лялькового театру аплодувала колишнім повстанцям стоячи. На очах вояків були сльози.
У святі, що пройшло у стінах Обласного театру ляльок, взяли участь юні представники майже усіх областей Волині. Співали повстанські пісні, читали патріотичні вірші.
«Завдяки цим рядкам, які ми чуємо зі сцени, наші шановні ветерани переносяться у часи своєї молодості, а ми змогли створити атмосферу, у якій два покоління можуть гордитись одне одним», – зазначив присутній на фестивалі заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2009 16:08
И гимлеру не забудьте
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2009 16:23
"радник голови Волинської обласної ради Володимир Банада" - звучит как анекдот.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus