USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банки, що «дурять» підприємців, залишаться без ліцензії?

30 Вересня 2008 13:55
Сьогодні, 30 вересня, волинські підприємці скаржились голові Держкомпідприємництва України Костянтину Ващенку на свої проблеми. Зокрема, як наголосили присутні, банки приховують справжні відсоткові ставки на кредити, що у результаті призводить до неможливості їх погашення. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіли підприємці, банки суттєво змінюють відсоткові ставки на кредити. Для підприємців ця ситуація може обернутися крахом їхнього бізнесу, оскільки вони не зможуть сплатити завищені відсотки.
 За словами Костянтина Ващенка, банки, що приховують справжні відсоткові ставки на кредити, «попереджатимуться та позбавлятимуться ліцензій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus